Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a teorka pisala że jej maluda juz spi pod kołderka
Zależy jak wysoko masz brzuch... Ja mam pod samymi cyckami, więc jak się nachylę nad miską, to mnie małe w żebra kopią, że im się nagle ciasno robi :) ej nie wiem o co chodzi z tą zupą ja tak nie mam :)
Aż z ciekawości sprawdziłam - ja już też dalej nie mogę :) Mąż się ze mnie śmieje jak gubię jedzenie po drodze do paszczy :) A no i przyszedł mi do głowy jeszcze jeden wróg ciężarnej- sypki ryż :) mnie nic od środka nie okłada, tylko po prostu 'dalej nie mogę'
Aż z ciekawości sprawdziłam - ja już też dalej nie mogę :) Mąż się ze mnie śmieje jak gubię jedzenie po drodze do paszczy :) A no i przyszedł mi do głowy jeszcze jeden wróg ciężarnej- sypki ryż :)
Penny, problem w tym, że ja za kotami nie przepadam. Jak moja Natala była mała i odwiedzałam teściową (kocią maniaczkę) to do szału doprowadzała mnie sierść na wszystkim, ubrankach, butelkach, zabawkach itd.
_kasiek_ gdzie dowody na zakupy???? Czyzbys jeszcze nic nie kupila ?
Ale wczoraj zakupiłam otulacz i 3 bluzeczki od gieni
Ale wczoraj zakupiłam otulacz i 3 bluzeczki od gieni
Nessie, ale tak porządnie ci leci, czy to tylko brudzenie? Bo jak to z jakiegoś pękniętego naczynka to chyba długo nie powinno lecieć.
to nie bylo pekniete naczynko... tylko rozwierajaca szyjka... wsumie teraz nie krwawie ale plamie na brazowo... wiec nie wiem czy to po badaniu.. czy nadal ta szyjka sie rozwiera bo jest dosc troche tego...
gienia a na jak dlugo przed porodem??? i kiedy Ci odszedl ten czop od momentu plamienia?
ogólnie u nas na patologii to jak ordynator łapę wsadził i badał ginekologicznie to wszystkie prawie po tej przyjemności krwawiły, taki delikatny był
Peppermill mnie powiedzieli ze jesli wyleci czop podbarwiony na brazowo czerwono to prawdopodobnie urodze w ciagu 24h
natopiast jesli jest przezroczysty albo kremowy to porod moze sie rozpoczac nawet za 3tc