Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A jak wam czop odszedl to na wkladce zostal czy do kibelka wypadl????
Bo ja juz maniak ogladania wszyskiego co ze mnie splywa i wychodzi... wogole idzie go przegapic?
Nie wiem gdzie mi sie miesci te 2600kg!
jakos sobie w moim bzuchu nie umie takiego "klocka" wyobrazic :)))))
penny: Nie kupujcie, przygarnijcie lepiej ze schroniska :)
ja kupilam moze dlatego poluje na jaszczurki ????
vitani_82
Poza tym zwierzę zazwyczaj korzystnie wpływa na rozwój dziecka.
W niczym. Koszula mi przeszkadzała. Majtała się przy każdej zmianie pozycji, trzeba ją było podtrzymywać...masakra. Wczesniej myślałam, że podczas porodu będę chciała zachować chociaż jakieś pozory intymności, żeby czuć się komfortowo. W "ferworze walki" okazało się, że mi wisi i powiewa, co mi widać i kto patrzy.
Dwa pytania do juz mamusiek!
1. Przed porodem jak juz ma sie te skurcze prawidlowe ... to pod koszula ma sie majtki czy tez nie? i kiedy sie ich najlepiej pozbyc :D
2. Po porodzie i calej reszcie... zakladaja lekarze majtki czy jak to wyglada???
Siedzę na IP. Czekam na lekarza. Mocniej plamie ;-(
magku mi polozna mowila ze lewatywy moga nie robic gdy sie nie zgodzisz, natomiast wedlug niej lepiej zrobic, bo kupka moze pojsc podczas porodu i mowila ze dla personelu nic dziwnego, ale mowi ze w kupie jest masa bakterii i wtedy dzidzia moze zalapac cos, chocby ocierajac sie o okupione meijsc,e pozatym rany goją sie trudniej wtedy
lewatywa to nic strasznego a ja miałam większy komfort jednak (tak mi się wydaje) mając czyste jelita....no i nie bałam się, że coś się wydarzy na porodówce. Nie chodzi o lekarzy, ale np. przy mężu już bym się jakoś jednak głupio czuła....no i to co Kakai napisała - chodzi też o bakterie.....
*nessie* nie stresuj się takimi szczegółami, zobaczysz że będą rzeczy ważniejsze ;) A jak czegoś nie będziesz wiedzieć to zawsze pytaj połoznych.
Matko, Sliwson, czekaj czekaj, jeszcze nie Twoja kolej i nie ma wychodzenia przed szereg!!! Trzymam kciuki, żeby było ok, pewnie jak grzecznie poleżysz w szpitalu, to się uspokoi... Szyjka skróciła sie do 1,8cm, jest bardzo miękka, rowarcie na 1,5cm. Zostaje w szpitalu... ;-(