Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wiesz, na tej samej zasadzie ja powinnam dawać mojej córce tylko słodycze, bo niedawno je odkryła i jest przeszczęśliwa, jeśli może je jeść
tylko jak ja ją sobie sama na plecach zapnę ?
Kakai u nas to też różnie bywało. W pierwszym trymestrze M. musiał kompletnie zapomnieć o urokach mojego ciała Bardzo źle się wtedy czułam fizycznie. W drugim sobie poszaleliśmy nieźle Natomiast teraz sex raczej odpada, bo mnie to zwyczajnie ostatnio boli,a lekarz powiedział, że to przez to, że Mała wciska mi się głową w kanał rodny.No ale cóż są inne sposoby dawania sobie radości No i ochotę mam po prostu na mojego ukochanego ogromną
jeśli jesteś podatna na infekcje to chyba lepiej zrobić sobie pościk, bo jak się czyta o tych szyjkach to aż strach... i TŻ zawsze mnie obetrze, a potem juz latwo lapie wszytsko
to chyba ten sex na przyspieszenie, jakiś przereklamowany :P no, ale przyda się przed kolejnym postem powiem Ci, że już od 2 tyg szukamy
Kakai: i TŻ zawsze mnie obetrze, a potem juz latwo lapie wszytsko
jeśli jesteś podatna na infekcje to chyba lepiej zrobić sobie pościk, bo jak się czyta o tych szyjkach to aż strach...
ten sex na przyspieszenie, jakiś przereklamowany
u mnie nic nie działa
a co dopiero bedzie jak go przeskoczycie
Ty chyba tez mialas jakies problemy z szyjka
mam do was pytanko, mianowicie dopiero co się dowiedziałam że zostanę mamusią i przez ostatnie dwa dni mam takie jakby kłucia szyjki macicy nie są one bolesne trwają bardzo krótko ale martwi mnie że w ogóle są-czy miałyście podobne