Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
akoś tym zrzuceniem kg po ciąży się za bardzo nie przejmuje, bo wiem, że idzie się ich pozbyć i to nawet szybko, gorzej z brzuchem (ja mam na tym punkcie fanaberie) mam nadzieję, że skóra się ładnie wstąpi i nie będzie flaczka,a tym bardziej boczków...
Najgorsze, że te kg w udach i biodrach siedziały, a nie w piersiach na przykład...
A właśnie dziewczyny mam pytanie...ile mniej więcej schodzi kg zaraz po urodzeniu? Tak do 3 doby? z 5kg? czy wiecej?
Jeju, ja z ta moja piczka nie wytrzymam, od wczoraj chodze z opuchnietymi wargiliuszami a wieczorem jak kukalam w lusterko to mam je sine...
takie skurcze jakby okres był ale po chwili ustępują też tak miałyście na początku ?
Vsti: Weźcie mnie kopnijcie w tyłek, tak dla motywacji, bo nic mi się nie chce...
21olcia1990
Dziś po zobaczeniu dwóch mocnych kresek na teście mogę chyba po woli wkraczać do tematu przyszłe mamusie :) Ale jestem szczęśliwa chociaż wiem że 100 % pewności da dopiero wizyta u lekarza :)
Jeju, ja z ta moja piczka nie wytrzymam, od wczoraj chodze z opuchnietymi wargiliuszami a wieczorem jak kukalam w lusterko to mam je sine...
--