Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hej dziewczyny,dopiero teraz się uaktywniam, bo dziś na usg byliśmy. Wszystko u nas o.k., serduszko bije miarowo 142/min. a Malec już waży 1850g i pokazywał nam dziś języczek Przywalił ostro, przez niecałe 5 tyg. prawie kilogram. Wg dzisiejszych pomiarów wychodzi nam przełom 31/32 tc. Jak tak dalej pójdzie i Mały się nie opamięta to niezłego klocuszka będę musiała przeciskać
wow sporo wazy jak na ten tydzień
Oj sporo, aż sama byłam zdziwiona. Mam nadzieję, że usg trochę przekłamuje jednak Mały od 12tc ciągle wyprzedzał suwaczek, ale nie aż tak bardzo, góra o tydzień, a tu taki zonk Może teraz przystopuje troszkę, byleby się tylko nie spieszył, bo chcę mieć małego raczka w domu
to moj podobnie wyprzedzal o tydzien, zobaczymy jak bedzie na usg w 26 tygodniu:)
Ja tej wagi na usg nawet nie biore pod uwage.Corcia niby wazyla 4kg na usg nawet troszke wiecej a jak sie urodzila wazyla 3060.Dlatego teraz patrzec bede przez palce na to
Ja tej wagi na usg nawet nie biore pod uwage.Corcia niby wazyla 4kg na usg nawet troszke wiecej a jak sie urodzila wazyla 3060.Dlatego teraz patrzec bede przez palce na to
Kurcze a tak mi ostatnio ciężko było w brzuszku, jak się przewalałam z boku na bok i tak sobie myślałam, nooo Maleństwo już pewnie ok 1,4kg pewnie waży, a tu Mały zrobił psikusa
Jak przeczytałam o tej wadze Twojego maluszka to mnie tak aż z zazdrości coś ukuło... Niby taka mała różnica w terminach między nami a mój waży dopiero 1kg... Ale ja w innej sytuacji ciut jestem więc się każdego dnia modlę, żeby rósł, rósł jak najwięcej i ile się da...:)
czy to jest normalne, że ja nie mam w ogóle ochoty na mięso
Cobraczek nie chce Cie martwić ale ja miałam 17 to mi lekarz powiedział że to dużo za dużo i dał antybiotyk. To objaw jakiegoś zakażenia lub infekcji.
obniżona hemoglobina świadczy o anemii chyba a leukocyty... hmmm, w ciąży kobiety mają chyba lekko podwyższone ale nie mam pojęcia, jakie są normy dla ciężarnych. Będzie dobrze Cobraczku.
Cobraczek zanim pojdziesz do lekarza , zrób mocz i crp. Będzie miał lekarz lepszy obraz co i gdzie się dzieje. Może zlecić Ci też biocenozę mi zlecił od razu, ale tam akurat bez zarzutu było.
pamiętam, od początku stresy z toksoplazmozą... dasz radę Cobraczku a Maluch będzie mógł być dumny z tak silnej mamusi :)
Cobraczek ja mam to samo, też się martwię.