Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No to witaj szpital od jutra ;( chca mi badania na ten cukier porobic+ zeby bylo milo szyjka sie skraca...
PAPRYKOWA no jak rozwarcie na 2 cm to faktycznie już lada chwila
Trzeba powoli szykowac liste do usuniecia Paprykowej to moze sie cos ruszy
a jak było na SR ??
Babcia chce kupic maluszkowi kołyske i karze mi wybrać i tak się zastanawiam czy nie lepsza taka na baterie niż zwykła. Może któraś miała taką i może coś podpowiedzieć , dodam że mam łóżeczko a taka normalna to zajmie sporo miejsca i będą dwa takie ,,łóżeczka ,, stać w jednym pokoju.
A taka ,,elektryczna,, to może troszkę mnie czasem odciąży skoro sama pobuja?
Ja jestem po wizycie Tymcia:) On się chyba specjalnie nie przejął, jakby się specjalnie nie stęsknił. Przytulił mnie, dał buziaka i zaczął zwiedzać szpitalne kąty. Strasznie się irytował, że nie mogłam do niego wstać się z nim pobawić... ;-( Tęsknię za tym Bąblem przeokrutnie i nie mogłam się zupełnie pozbierać jak sobie poszli...
Cobraczku usunełam post bo chyba coś namieszałam . Prawdą jest że wysoka awiność świadczey o przebytej chorobie ponad 3-5 miesięcy , ale u Ciebie ta awidnosć chyba wyszła niska ? ( 0.14) U mnie wyszła na granicy średnia/wysoka i lekarka stwierdziła że jest ok . Skonsultuj wyniki z lekarzem najlepiej
Cobraczku ja CI z tymi wynikami nie pomogę ale te leukocyty brzmią groźnie. Zadzwoniłabym do lekarza jutro z samego rana.
Osiwieje
Dla mnie wazny byl wynik IGM
sliwson jak to zrobiłaś że wpuścili tyma do szpitala?