Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Justa a Ty masz jakies rozwarcie bo mnie pamiec zawodzi...
pochwalimy sie, ze wazymy juz 1540g i lezymy glowka w dol :D
Ooo, Mój Antoś waży 1200 g (mierzony był wczoraj) i lekarka z poradni diabetologicznej dodała, że trochę za dużo waży. Chyba na tej Polnej przesadzają...
pogoda nie jest jeszcze taka zla, Lucja czeka az matka jej przewijak kupi, tylko cos sie zebrac nie moze
A tak swoją drogą - po co robią codziennie USG w szpitalu ?? jaki to ma sens jeśli nic się nie dzieje bo np. jest się tam z powodu podejrzenia cukrzycy....nie byłam nigdy w szpitalu, pytam po prostu, bo mnie to zaintrygowało...
Ja mam wizyte we wtorek :P na 18 :P i bedzie podgladal serduszko malej i sprawdzal czy czasami kreska sie w siusiaka nie zmienila :P
mój ostatnio w 3 tyg przybrał 250g ale to było mieczy 20 a 23tc, to wiadomoze jeszcze wolniej przyrastaja
Mnie w szpitalu robili USG na dzien dobry i na dowiedzenia ! :)
Czy trzeba zabrać coś na przebranie?? Wolałabym zwyczajnie ubrać się wygonie (getry i tunika) niż przebierać się... Jak było u Was???
Dzisiaj po południu wybieramy się na pierwsze ćwiczenia do szkoły rodzenia. Czy trzeba zabrać coś na przebranie?? Wolałabym zwyczajnie ubrać się wygonie (getry i tunika) niż przebierać się... Jak było u Was???