Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kupuj co masz kupić, bo ci koleżanki z forum podbiorą :) Chyba też potrzebuję jakiegoś kopniaka, bo wkraczamy właśnie w 31tc
No i nie napisałaś jak ty się czujesz ? czy już doszłaś calkiem do siebie ?
Cherry,ja Ci kobieto zazdroszczę siły i tego poweru w opiece nad dwójką maluchów Ja po przyjściu do domu złapałam mega dół,a Ty jesteś pełna siły i radości :) Podziwiam takie Kobiety. Dzieciątka śliczne Dużo zdrówka dla Was
Słuchajcie czy Wy macie problem z oddychaniem w nocy?? Od połowy ciąży tak mi puchnie śluzówka, że zawsze jedna albo druga dziurka jest zatkana. Dzisiaj obudziłam się z bólem w tyle głowy, jak na niedotlenienie, zawsze w ciągu dnia jest ok, ale boje się, że mogę przez noc nie dotlenić dziecko, a wtedy masakra.... Czy to w ogóle możliwe???
Sayuri78 ja juz zapomnialam jak sie w nocy oddycha przez nos
Słuchajcie czy Wy macie problem z oddychaniem w nocy?? Od połowy ciąży tak mi puchnie śluzówka, że zawsze jedna albo druga dziurka jest zatkana. Dzisiaj obudziłam się z bólem w tyle głowy, jak na niedotlenienie, zawsze w ciągu dnia jest ok, ale boje się, że mogę przez noc nie dotlenić dziecko, a wtedy masakra.... Czy to w ogóle możliwe???
Drugą prawą, którą poruszaliśmy było oddychanie przeponowe. Tu niby poszło mi lepiej ale czy dobrze zrozumiałam, że podczas parcia nie oddychamy tylko wypychamy brzuch w kierunku dołu???
W ogóle ja mam wrażenie, że wszystko będę robić źle podczas tego etapu porodu...
Czy któraś umie to wytłumaczyć po ludzku??
Mały znowu dzisiaj prawie nie daje o sobie znać - nie znoszę takich dni...
Dziewczyny, czy robiłyście test obciążenia glukozą (75g) tylko na czczo i po godzinie, czy po dwóch godzinach też? Zauważyłam, że mam na skierowaniu badanie i po godzinie, i po dwóch i zastanawiam się, od czego to zależy.
Dziewczyny, czy robiłyście test obciążenia glukozą (75g) tylko na czczo i po godzinie, czy po dwóch godzinach też? Zauważyłam, że mam na skierowaniu badanie i po godzinie, i po dwóch i zastanawiam się, od czego to zależy.
no to się dziwisz że ci skaczę ciśnienie jak się z góry denerwuje ??
Wczoraj wieczorem i dzis rano 125/99
:///// za 4 dni jak nie przejdzie mam sie znow zglosic do gina.