Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wiec jeśli u Ciebie jest coś niepokojące gin napewno nie przeoczy i będzie kazał mierzyć częściej i najlepiej założyć książeczkę sobie wtedy ma pełen obraz , nie tylko wizytowe ciśnieni ale i mierzone w domku.
--
No wlasnie to mi kazal robic...tylko ja czuje ze to moje cisnienie jest ciut zafalszowane nerwami przed pomiarem. Pewnie za pare dni jesli sie nic nie zmieni bede brala leki.....jak mus to mus...:(
O matko, już wiem co to znaczy syndrom wicia gniazda!!! Nie ma chwili, żebym nie myślała, co gdzie przełożę, z domu wyniosłam już z 10 worków śmieci,a to dopiero początek WIELKIEGO sprzątania... Normalnie jestem jak opętana!
ale jeśli ciało daje znac że dzieje się cos nie dobrego odrazu siegała bym po tabl. bo nie branie ich jest gorsze w konsekwencji niż ich nadmiar
Bez przesady w szpitalu jest sie ok 2 dni, ja wymaltretowana nie wyobrazam sobie odwiedzin! Z reszta nie ogarniam, jak to wyjdzie z 'pierwszymi odwiedzinami' bo chetnych tak wiele ze ja spokoju nie bede miala. Na koniec wzielam sie za nazekanie
nawet nie wiesz jak bym chciala przejsc na ''rozpakowane'' fizycznie jak i psychicznie
O matko, już wiem co to znaczy syndrom wicia gniazda!!! Nie ma chwili, żebym nie myślała, co gdzie przełożę, z domu wyniosłam już z 10 worków śmieci,a to dopiero początek WIELKIEGO sprzątania... Normalnie jestem jak opętana!
Mam pytanie co do tej glukozy. Jeszcze nie udało mi się zrobić na czczo od początku ciąży.
Jeśli nie zjem po wstaniu to wymiotuje - co będzie z tym testem aż sie boje.
Mam pytanie co do tej glukozy. Jeszcze nie udało mi się zrobić na czczo od początku ciąży.
Jeśli nie zjem po wstaniu to wymiotuje - co będzie z tym testem aż sie boje.
--
Wiecie co - właśnie mi przyszła paczuszka z allegro - wszystko tak jak zamówiłam - pieluszki póki co i inne rzeczy wylądowały w komodzie, ale muszę zaplanować ich pranie
A ile sztuk pieluch Kasiu zamowilas? bo ja sie zastanawiam ile by tak potrzeba bylo...
Kasiu chodzi mi o to jak ją zrobie skoro nie ma szans aby iść tam na czczo i jeszcze ją wypić.
kolejna zadowolona cieszy mnie to bardzooo
A ile sztuk pieluch Kasiu zamowilas? bo ja sie zastanawiam ile by tak potrzeba bylo...
A ja myślałam że pytać rzecz ludzka ale jak widać się myliłam Czy każda młoda mama wie wszystko od razu ?
a dziewczyny te flanelowe pieluszki to po cio?
kuleczka widzę, że Ty tak samo zielona w tych sprawach, jak ja
nie potrafie zrozumiec tego, ze jak od niego ktos z rodziny krzywo pierdnie to on juz leci i sluzy pomoca, a jak ja cos chce to dupa, dla mnie juz nie mozna nic zrobic..ot, sie wyzalilam.
u nas po ślubie zaraz były o to non stop awantury
Musiał dojrzeć chyba do myśli, że będzie ojcem...choć długo to trwało...:D
_kasiek_ teściowie to osobny rozdział w historii...bynajmniej moi 'zasłużyli' na osobny rozdział
tak na prawdę to dotrze do niego jak już się urodzi....sama zobaczysz różnicę