Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie potrafie zrozumiec tego, ze jak od niego ktos z rodziny krzywo pierdnie to on juz leci i sluzy pomoca, a jak ja cos chce to dupa, dla mnie juz nie mozna nic zrobic..ot, sie wyzalilam.
--
DUPA A NIE FACET! O!
Dziewczyny wszystko mnie boli, co zrobię krok to mnie ciągnie, schylam się to mnie wszystko ciągnie... masakra tego jeszcze nie było... nie wyspana chodzę buuuu ponarzekałam sobie
to chociaz CI pomagaja, ja nie mam w nich oparcia....
_kasiek_ niby ja wiem, to moja druga ciąża ale w tamtej wydaje mi się że jakoś tak czas szybciej leciał, a narzekać zaczęłam po 30tc....ale to już prawie 7 lat minęło od poprzedniej ciąży może nie pamiętam a może się po prostu postarzałam
ja na Twoim etapie ciąży też narzekałam
to tak jak ja.....moi teściowie nawet do mnie nie zadzwonią, żeby zapytać jak się czuję....po pierwszym porodzie też telefon milczał - to troszkę smutne...
Kakai, ale ja wlasnie czuje sie tak, jakbym sie z nimi ohajtala :P ale moze masz racje, olac to a moze im sie kiedys odetka, ze nie jestem ta zla co im synusia ukradla.
a i zazdroszcze wszystkim tym, ktorzy nie musza mieszkac z rodzicami, jednymi, czy drugimi ;)--
Nie mam pojęcia ile czego potrzeba dla takiego maluszka - macie moze jakieś takie gotowe listy wyprawkowe, którymi chciałybyście sie podzielić? Np. ile bodziaków, ile śpioszków, pajacyków czy tam jakiś innych pierdółek?
Poczułam sie zagubiona jak to wszystko zobaczyłam
Mam nadzieje, że Twoi teściowie aż tacy nie są. Ale jeśli czujesz, że coś Ci w tej relacji nie pasuje, że starają się być za blisko, to może dobrze byłoby ich trochę zdystansować, żeby potem nie deptali Waszych granic. Jeśli są normalni to nawet jak strzelą focha - za jakiś czas im przejdzie... A i ciekawe co mąż na to - bo często tak się zachowują rodzice mężusiów - synusiów z nieodciętą pępowinką.
moje dziecko chcialo dzis rozwalic ktg :D