Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Vsti stresujesz mnie... ;) Moje przy Twoim to istny flegmatyk... Parę razy wypchnął cosik, kopnął, przewinął i cisza... Ja już sama nie wiem, czy on taki spokojny będzie czy to może coś się dzieje nie tak...
Dziewczyny, czy któraś z Was ma w planach kangurowanie maluszka??Treść doklejona: 20.04.12 16:57Jak to jest z np. karmieniem?? Trzeba całą chustę znowu rozwiązywać aby móc dziecko nakarmić??Przepraszam, że wcięłam się w temat
zapewne tak jest ja w poneidzialek mam wizyte i dowiem sie ile obecnie waży mój klocuszek
A dlaczego nie można dotykać brzucha?
A i polozna powiedziala, ze nie wolno cwiczyc miesni Kegla(nie wiem, jak to sie pisze) jesli brzuch twardnieje i gdy ma sie problemy z szyjka, bo to niby jeszcze to poteguje...
Kakaki jak ziółka, moje to już krzaki i dziś muszę je porozsadzać, bo mi się już nie mieszczą. Rekordową wielkość osiągnął ogórecznik, rośnie jak po jakiś sterydach
Jak ktos nie ma problemow z szyjka to dlaczego ma nie cwiczyc miesnimitd
wczoraj na SR mówili o matach edukacyjnych, kobieta odradzała małe maty, a radziła, by kupic te wielkie.Ponoć małe robią się szybko za małe
a ja w ogóle mat nie polecam
moja Nina leżała na niej może 3 razy
wolała sam kocyk na podłodze i rozrzucone na nim zabawki