Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Penny wrzuć linka do wielorazowych wkładek laktacyjnych! Nie spotkałam się z takimi jeszcze a jestem ciekawa:)

Dziś obudziłam się pierwszy raz z siara na piersiach

bo zwlekalam z tym i jak sie okazalo, ze musze isc na oddzial to ani porzadnej koszuli, ani kapci nie mialam :D
dziewczyny a te pyknięcia to nie rozluźniające się więzadła i torebki stawowe? bo ja to sama mogę pyknąć wystarczy że mocniej złącze nogi i strzelam z miednicy.
chce mi się sprzątać (a wciąż nie mogę)
. Wyciagam tez meza na zakupy, a przy okazji poogladam podwojne wozki (tzn. musze kupic taki, zeby starsza sie miescila i nie wygladala jak osmy paragraf).
. dobrze ze zadna nie rodzi, bo wtedy to bym juz w poploch wpadla...magku a jak to cholerstwo się objawia?
--
Wyciagam tez meza na zakupy, a przy okazji poogladam podwojne wozki (tzn. musze kupic taki, zeby starsza sie miescila i nie wygladala jak osmy paragraf).

twoja córcia starsza od mojej 3 miesiące ponad ale ja nawet nie biorę pod uwagę podwójnego wózka....ewentualnie dostawkę, tą stojącą ale to jak się okaże że jest konieczna to wtedy dokupie....wydaje mi się, że to strata pieniędzy 
Trochę to trwało, wystraszyłam się, już powoli się zbieraliśmy na IP... Ale przeszło i od paru godzin cisza... Brr, przecież mi jeszcze trochę czasu zostało do finału...
My już od dobrych paru miesięcy nie używamy wózka dla Hani - któregoś dnia po prostu odmówiła jazdy i tyle. Tak już zostało, wszędzie piechotą. Nawet nie wiem czy taka dostawka stojąca by nam się przydała, chociaż rozważam