Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorflavia
    • CommentTimeApr 22nd 2012
     permalink
    szlag mnie trafia, kolezanki niecięzarne co mnei widzą, to łooo ale masz duuuuuż brzuch, nosz kurna co będzie w lipcu?!

o tak, znam to.... w pewnym momencie przestałam się pojawiac w 'pracy'( pracowałam, jako kelnerka w lokalu)
    tak mnie to denerwowało, zawsze odpowiadałam, że no sorry ale w ciąży się tyle i tak się składa, że brzuch rośnie.
    a kochana Pani Marysia ze zmywaka raz jak usłuszała, że któraś mi o coś 'przysrać' chciała to skwitowała, że Ona (ta dogryzająca) taki sam ma jak lunch w pracy zje:devil:

a potem pod koniec będzie- ale spuchłaś, przytyłaś na twarzy... to dopiero denerwuje!
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
    • CommentTimeApr 22nd 2012 zmieniony
     permalink
    a mnie w szpitalu, co chwile pytaly jakies babki, czy ja juz po porodzie...:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    flavia: o tak, znam to.... w pewnym momencie przestałam się pojawiac w 'pracy'( pracowałam, jako kelnerka w lokalu)tak mnie to denerwowało, zawsze odpowiadałam, że no sorry ale w ciąży się tyle i tak się składa, że brzuch rośnie.a kochana Pani Marysia ze zmywaka raz jak usłuszała, że któraś mi o coś 'przysrać' chciała to skwitowała, że Ona (ta dogryzająca) taki sam ma jak lunch w pracy zjea potem pod koniec będzie- ale spuchłaś, przytyłaś na twarzy... to dopiero denerwuje!

ja piernicze wiara jest nienormalna, kurde nigdy nie powiedzialam ciezarnej ze ma wielki brzuch czy jest gruba czy cos, nawet mi nie przeszlo przez mysl ze tak mozna powiedziec(nawet jesli taki cos dostrzegłam). Ale cóż chodzą takie egzoty po świecie....
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    zazdrosc ludzka nie zna granic, jak masz maly brzuch krytykuja, jak duzy tez...
    --
    •  
      CommentAuthormadzinka83
     permalink
    Kakai: szlag mnie trafia, kolezanki niecięzarne co mnei widzą, to łooo ale masz duuuuuż brzuch, nosz kurna co będzie w lipcu?!

Mnie zaczyna to też wnerwiać, najśmieszniejsze jest to, że niektóre mówią: "Ale masz duży brzuch" (ewentualnie inne określenia tej częście ciała, mniej miłe), a inne: "Jaki mały brzuch, chyba wcale ci nie rośnie":devil:
    -- [url=http://lilypie.com][/url
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    a ja znowu mam tak, że kto mnie spotka, to pytają, gdzie mam brzuch... :/ jedna mi ostatnio powiedziała, że ona w połowie ciąży to sobie już talerz z zupą na brzuch stawiała. I pytają przy tym, czy byłam już na usg, bo może kurna myślą, że sobie tą ciążę wkręciłam, czy co? :confused: Też mnie szlag trafia i w ogóle... dziś jestem mega płaczliwa i przez to zła na mojego Przemka, że Go nie ma, kiedy Go potrzebuję. Gdyby nie ta Jego praca... :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Ech na głupotę innych, nic nie poradzimy, nie nakręcajmy sie lepiej:bigsmile:

do jutra:bigsmile: a jutro mam wizyteeee:swingin:
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    ja też mówię do jutra i dobranoc
    --
    •  
      CommentAuthormadzinka83
     permalink
    Dzisiaj miałam kiepski dzień, ale humor mi się poprawił, bo sandałki sobie kupiłam w ccc, bardzo wygodne, mam nadzieję, że oblatam w nich w wakacje.

Co myślicie o zagranicznych wakacjach w ciąży? Chodzi mi o tygodniowe wakacje samolotem, gdzieś do cywilizowanego kraju, niedaleko, 2-3 godziny lotu. Tęskno mi do słonka i zastanawiam się, czy to nie lepsze pomysł od wyjazdu nad polskie morze, gdzie musimy około 7-8 godzin jedzieć. Oczywiście po konsultacji z lekarzem, czy nic się nie dzieje. Czy to nie szaleństwo?
    •  
      CommentAuthorwielgosz
     permalink
    Kasiek, hydrozagadko, ja Wam z calego serca zazdroszcze, bo moja to sie niestety nadal wozi, i nie zanosi sie na to, ze zacznie z buta...Ja duzo chodze, wiec nie wyobrazam sobie ciagnac jej za reke na sile...Na krotkie dystanse jeszcze daje rade, ale pozniej juz jest "na raczki". Wolalabym uniknac takich kosztow, bo wozek nie tani niestety. Myslalam o chuscie dla Malucha, ale jakos mi ta wersja nie podchodzi...
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    madzinka83 to zależy kiedy chciałabyś jechać na te wakacje :) w sumie teraz 22 tydzień, ale ja bym się już chyba nie odważyła na takie wakacje w słońcu w ciąży, a już w czerwcu (czyli w naszym przypadku od 28 tc), lipcu i sierpniu to w ogóle bym nie brała pod uwagę żadnych długich wyjazdów zagranicznych, tzn. ja tak sobie postanowiłam. Ale np. w maju, czerwcu na weekend wyskoczyć na polskie morze, to czemu nie, jeśli podróż nie trwałaby długo i według lekarza wszystko byłoby ok. Takie jest moje zdanie, ale ja trochę panikuję i zamartwiam się w tej ciąży, więc nie wiem czy sugerowanie się moim zdaniem jest odpowiednie :)
    •  
      CommentAuthormadzinka83
     permalink
    Chodzi mi o wyjazd jak najszybciej, pewnie w maju, nie do jakichś tropików, ale np. do Grecji, i wiadomo, że nie opalałabym się, zresztą ja w ogóle nie lubię się opalać, tylko poleniuchować w cieniu, troszkę popływać. W planach początkowo mieliśmy polskie morze właśnie, ale ja jestem z południa i przejazd przez cały kraj średnio mi się uśmiecha. Muszę pogadać z lekarką, bo sama to chyba nic nie wymyślę.
    •  
      CommentAuthorjeżynka
    • CommentTimeApr 23rd 2012
     permalink
    ja w imieniu jeżynki - Hania się rodzi!!!! w nocy :)
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorpaprykowa
     permalink
    3- 2- 1 start! jestem na porodowce! 4 cm rozwarcia, skurcze co 5 minut. trzymajcie kciuki! odezwe sie po wszystkim.
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    jeżynka: ja w imieniu jeżynki - Hania się rodzi!!!! w nocy :)

:):):) to jak to ??? miała być cesarka czy tak nagle ? Wnioskując po uśmiechu chyba wszystko ok :) Czekamy na Hanie !!!
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorwielgosz
     permalink
    Wow, no to interesujacy dzien sie zapowiada!! Dwa porody!! Trzymam kciuki zacisniete!!
    --
    •  
      CommentAuthorPajacynka
     permalink
    Trzymam kciuki za rodzące! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Trzymamy mocno kciuki! No i lista się ruszy :devil:
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
    • CommentTimeApr 23rd 2012 zmieniony
     permalink
    jeżynka: ja w imieniu jeżynki - Hania się rodzi!!!! w nocy :)

3mamy kciuki i czekamy na wieści :bigsmile:

paprykowa: 3- 2- 1 start! jestem na porodowce! 4 cm rozwarcia, skurcze co 5 minut. trzymajcie kciuki! odezwe sie po wszystkim.

no no no, ale "terminowo" - kciuki zaciśnięte, co by wszystko się udało i w miarę szybko poszło.

madzinka83: Co myślicie o zagranicznych wakacjach w ciąży? Chodzi mi o tygodniowe wakacje samolotem, gdzieś do cywilizowanego kraju, niedaleko, 2-3 godziny lotu. Tęskno mi do słonka i zastanawiam się, czy to nie lepsze pomysł od wyjazdu nad polskie morze, gdzie musimy około 7-8 godzin jedzieć. Oczywiście po konsultacji z lekarzem, czy nic się nie dzieje. Czy to nie szaleństwo?

a ja powiem tak - byłam w 21tc jak pojechaliśmy samochodem do Chorwacji - ja, mój mąż, przyjaciółka w 28 (29) tc i jej mąż. Jechaliśmy jednym samochodem, zatrzymywaliśmy się tyle razy ile nam - ciężarnym było trzeba, drogę powrotną to nawet sobie rozłożyliśmy na nocleg po drodze. Byliśmy na początku czerwca - tam pogoda tak na prawdę się dopiero zaczynała robić ładna bo jeszcze w pierwszy dzień jak przyjechaliśmy to było pochmurnie. Było SUPER !!!! Wypoczęliśmy, duuużo odpoczywaliśmy, tylko raz sobie pojechaliśmy "na wycieczkę" która polegała na rejsie statkiem....tak, żeby się za wiele nie nachodzić i nie zmęczyć :bigsmile:
    Samolot nie wchodził w grę, gdyż przyjaciółka boi się latać.

madzinka wszystko zależy od tego czy ty czujesz się na siłach i co Twój lekarz na to powie. U mnie lekarka nie widziała przeciwwskazań, u przyjaciółki (choć była w późniejszej ciąży) też nie było takich.

Tak naprawdę te nasze wakacje w ciąży to były ostatnie takie chwile "wolności" i od tamtej pory nie byłiśmy nigdzie (tzn. byliśmy na polskim "morzem" ale nie uznaję tego za wakacje - droga z KRK koszmarna i długa, potem tylko 1,5 dnia pogody a przez resztę pobytu deszcze, raz do morza weszłam, ale było zimne.....). I dały mi one takiego powera na to co było przed nami, na to co nas czekało - czyli narodziny pierwszego dziecka i totalne zmiany !!!!
    Teraz z utęsknieniem czekam na następne prawdziwe wakacje !!!! Chcemy jechać też do Chorwacji we wrześniu z dzieciakami - Iwi będzie miała już 3 latka a Mateuszek 3 miesiące (oczywiście pojedziemy jeśli wszystko będzie ok, będzie zdrowy itp). I ja już żyję tymi wakacjami.....

Treść doklejona: 23.04.12 07:21
    Musiałam się cofnąć 6 stron, żeby ją znaleźć....a dziś szykują się spore zmiany :rolling: :rolling: :rolling:

Edit 07:45 - wprowadzamy zmiany:

1.flavia 19.04.2012 (dziewczynka)
    2. paprykowa 27.04.2012 (dziewczynka)
    3. justa2586 10.05.2012 (dziewczynka)
    3. nessie 10.05.2012 (chłopiec)
    4. karinazosia 11.05.2012 (chłopiec)
    5. ifonka84 19.05.2012(dziewczynka)

6. Tres 24.05.2012 (dziewczynka)
    7. hydrozagadka 02.06.2012 (dziewczynka)
    8. Hanny 03.06.2012 (chłopiec)
    9. norah 13.06.2012 (chłopiec)
    10. _kasiek_ 19.06.2012 (chłopiec)
    11. YPolly 20.06.2012 (dziewczynka)
    12. wielgosz 21.06.2012 (chłopiec)
    13. Osorya 22.06.2012 (dziewczynka)
    14. penny 23.06.2012 (dziewczynka)
    14. blackship 23.06.2012 (dziewczynka)
    15. magku 24.06.2012 (dziewczynka)
    16. Lezunia 25.06.2012
    17. cheriniatko 29.06.2012 (chłopiec)
    17. Sayuri78 29.06.2012 (chłopiec)
    18. mkd 03.07.2012 (chłopiec)
    19. nikkitaa 05.07.2012 (dziewczynka)
    20. Mag_dre 06.07.2012 (dziewczynka)
    20. psycho_patka 06.07.2012 (dziewczynka)
    21. niunia32 09.07.2012 (chłopiec)
    22. sliwson 10.07.2012 (chłopiec)
    22. Vsti 10.07.2012 (dziewczynka)
    23. doti_p 12.07.2012 (dziewczynka i dziewczynka)
    24. P_Madzia 16.07.2012 (dziewczynka)
    25. marylove 17.07.2012 (dziewczynka)
    26. Xkamilax 18.07.2012 (dziewczynka)
    27. ufo03 25.07.2012 (chłopiec)
    28. Kakai 26.07.2012 (chłopiec)
    29. nibriana 27.07.2012(dziewczynka)
    30. cho 28.07.2012 (dziewczynka)
    31. BlueCactus 30.07.2012 (chłopiec)
    32. Annie128 05.08.20012
    32. Matylda1982 05.08.2012(chłopiec)
    33. atamala 06.08.2012
    34. Mamrotka 13.08.2012
    35. kuleczka_69 14.08.2012 (dziewczynka)
    36. Ul_cia 18.08.2012 (dziewczynka)
    36. Rumba 18.08.2012(dziewczynka)
    36. czerwinka 18.08.2012 (chłopiec)
    37. dorotka0905 20.08.2012
    38. Cobraczek 23.08.2012 (chłopiec)
    38. Anecia84 23.08.2012 (chłopiec)
    38. Saba__ 23.08.2012
    39. marysia_23 25.08.2012
    40. madzinka83 30.08.2012(dziewczynka)
    41. judka25 31.08.2012 (chłopiec)
    42. Hopelight 02.09.2012 (chłopiec)
    43. Kafffka74 04.09.2012
    44. NadziejaUmieraOstatnia 05.09.2012(chłopiec)
    45. Pajacynka 07.09.2012
    46. Peppermill 10.09.2012
    47. oranda 15.09.2012
    48. katka_81 17.09.2012
    49. asia_ 22.09.2012
    50. sysiajaw 24.09.2012
    51. leneczka8484 30.09.2012
    51. ASulek 30.09.2012
    52. kapelusznick 01.10 2012
    53. magdalenka2610 07.10.2012
    54. łośćń 12.10.2012
    54. CiastoMiłości 12.10.2012
    55. madziauk 10.11.2012
    56. Linden 12.11.2012
    56. violet_flower 12.11.2012
    57. lofbejbe 21.12.2012
    --
    •  
      CommentAuthorjeżynka
     permalink
    Jeżynka informuje, że Hania urodziła się siłami natury o 5.40, waży 3178 gram, mierzy 52 centymetry :)
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorP_Madzia
     permalink
    Gratulacje ogromne!!!!
    •  
      CommentAuthorPajacynka
     permalink
    Gratulacje!:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    :cheer::clap::cheer::clap: Gratulacje !!!!!!!!!!

PS. to co - wprowadzamy zmiany na tej liście powyżej ?? bo bezsensu wklejać nową :wink:
    --
  1.  permalink
    Wielgosz, popatrz jeszcze na różne dostawki/nadstawki do wózków. My mamy i chwalę sobie taką opcję. Tak samo jak chusta+wózek. Jak Krzyś się urodził, to Ewunia jeszcze nie chodziła, więc z chustą nawet łatwiej było mi znieść dwójkę. A teraz to już mała zasuwa i z jednej strony fajnie- z drugiej strony łatwiej było opanować dwójkę w wózku :wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    ja właśnie też myślę o opcji chusta+wózek parasolka dla Iwi ewentualnie - zwłaszcza, że będzie ciepło itd.
    --
    •  
      CommentAuthor_hydro_
     permalink
    Ja myślę, że u nas chusta długo będzie podstawą wszystkich spacerów. Ale wrzuciłam pytanie o te dostawki na wątek wyprawkowy. Jak któraś ma jakieś doświadczenia, to zajrzyjcie, dzięki :smile:
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    wow gratulacje dla jezynki:bigsmile:

Dzis mam wizyte i o 11, wiec nie ebde czekac całego dnia
    Trzymam kciuki za pozostałe dzisiejsze wizyty

Obudziłam sie w nocy bo kłulo mnie serce, leżałam akurat na lewym boku, więc moż eje jakos przygniatałam
    :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    Wow :shocked: gratulacje dla Jeżynki i trzymam kciuki za paprykową :) się rozszalały dziewczyny :)))
    Chyba dopadła mnie dziś amnezja ciążowa :D Pierwszy raz taki numer mi się przytrafił, obudziłam m. o godzinę za szybko (na komórce chyba mi się cyferka 5 z 6 pomyliła) i kazałam szybko się pakować (byliśmy u moich rodziców), bo do pracy nie zdąży, jedziemy autem, patrze na zegar a to nie 7:30 tylko 6:30 :devil:
    Kakai Trzymam kciuki za wizytę :)
    --
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    Gratulacje dla jeżynki!
    Paprykowa - powodzenia!

Treść doklejona: 23.04.12 08:43
    Kakai - ja też mam dziś wizytę, ale ja niestety czekam cały dzień :( Nie dość, że mam wizytę na 18.30 to mój lekarz ma zawsze takie opóźnienie,że pewnie wejdę dopiero o 20 :(
    No i trzymam kciuki za Twoja wizytę, tak samo mocno jak za swoja :P

Treść doklejona: 23.04.12 08:45
    Oprócz Paprykowej i Jeżynki - moja koleżanka też od godziny 8 leży na sali operacyjnej i ma cc.. więc dużo dziś się dzieje :bigsmile:
    -- , [url=https://lilypie.com][/url
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    a ja jutro o 8:00 mam USG i juz tuptam nóżkami bo tak się nie mogę doczekać....i gdzieś tam krąży myśl czy z Mateuszkiem wszystko ok, czy nie jest za duży przez moją cukrzycę lub nic innego mu przez to nie jest - ale staram się tę myśl odganiać jak najdalej tylko mogę !!!!!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Dzięki Dziewczyny:bigsmile: Ja tez trzymam kciuki za Wasze wizyty:bigsmile: musza byc same dobre newsy!
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    A ja jutro odbieram wypis i pogadanka z ordynatorem, czyli moim prowadzącym :smile: I chyba dostane jakieś focie z usg, bo widziałam, że drukowali, a sama Małej nie widziałam, bo na szpitalnym usg mieli tylko ten swój ekranik:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorkolonialka
     permalink
    Cześć dziewczyny ale dzień :) Gratulacje dla Jeżynki ( wyprzedziłam mnie) i powodzenia paprykowa.
    A ja donoszę że jesteśmy donoszeni - czekam teraz na finał :bigsmile:
    -- [url
    •  
      CommentAuthormadzinka83
     permalink
    _kasiek_: madzinka wszystko zależy od tego czy ty czujesz się na siłach i co Twój lekarz na to powie. U mnie lekarka nie widziała przeciwwskazań, u przyjaciółki (choć była w późniejszej ciąży) też nie było takich.

Dziękuję za opinię, oczywiście bez zgody lekarki nigdzie się nie wybiorę, bo ja czuję się dobrze, ale nie wszystko można "poczuć", np. te nieszczęsne szyjki :neutral:. Twoja opinia podniosła mnie na duchu, że jeszcze nie zwariowałam :tongue:.

Gratulacje i powodzenia dla rodzących!!!
    •  
      CommentAuthorniunia32
     permalink
    Jeżynka, gratuluję!
    Paprykowa, trzymam kciuki!
    Dziewczyny, powodzenia na wizytach!
    -- ,
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    madzinka83: Twoja opinia podniosła mnie na duchu, że jeszcze nie zwariowałam .

nie, nie zwariowałaś :bigsmile: ja też chciałam jechać teraz w ciąży, ale w grę wchodziłyby tylko jakieś kraje arabskie a tego akurat w ciąży nie chciałam....nie to, że się boję czy coś bo uwielbiam np. Turcję, ale wiem, że łątwo można złapać cos z wody czy jedzenia i o to się bałam (mi tam nie straszne, ale wiadomo, że jakieś perypetie jelitowo - żołądkowe mogłyby zaszkodzić dzidzi)
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    kurcze ja wpadłam tylko na chwilkę a tu takie wieści.

My dziś jedziemy szukać butów dla mnie i dla fela. Miłego dnia i kciuki dla wszystkich rodzących i wizytujących.
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    Zabierzcie mnie ze sobą do tych "ciepłych krajów" :D Bo jedyną moją atrakcja wakacyjną w tym roku będzie porodówka :D A niestety Młoda jeszcze będzie za malutka, żeby w wakacje ją gdzieś zabrać dalej...
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    myślę że taka atrakcja w zupełności ci wystarczy :)
    ja jak wszystko będzie ok to zamierzam zabrać moich małych chłopaków na tydzień na mazury na działkę do znajomych. Tak to też będziemy siedzieć w domu, choć w tym wypadku na szczęście mamy ogród więc będziemy korzystać z dobroci natury na świeżym powietrzu.
    --
    •  
      CommentAuthorkolonialka
     permalink
    My w tym roku też nie będziemy mieć wakacji - mąż każdą chwilę będzie spędzał na działce (budujemy dom) a ja sama z Groszkiem, może chociaż ucieknę do mamy na działce to sobie będziemy spacerować po lesie. Na pewno nie będę się z moim synkiem nudziła :bigsmile:
    -- [url
  2.  permalink
    Ja też nam dziś wizytę - o 10.40 więc za chwilę. Nie mogę sie doczekać!! Również trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty!!
    Takze głowie się nad wyjazdem. W ta środę ruszamy autem na 3 tygodnie do Chorwacji pod namiot. Mam nadzieję że pani doktor nie powie że to nierozsadne...
    -- [url=http://www.suwaczki.com/][img]
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Kurde juz przed wizyta mam cisnienie 130/86, co bedzie na niej:cry:

dobra jadę:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorSayuri78
     permalink
    niunia32: Jeżynka, gratuluję!
    Paprykowa, trzymam kciuki!
    Dziewczyny, powodzenia na wizytach!

Dzień dobry :)

Mogę się tylko podpisać pod słowami niuni :bigsmile:
    Zazdroszczę Wa tych wizyt tak szybko. Ja muszę czekać do piątku, ale nic to - wytrzymam. Aby tylko z mluszkiem było wszystko ok :smile:.

Dziewczyny czy Wy zawsze pamiętacie aby spać na lewym boku?? Ja zawsze tak zasypiam a koniec końców budzę się na wznak i nic z tym zrobić nie mogę :smile:
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    zazdroszczę Chorwacji!
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    A ja na lewym w ogóle nie mogę spać o! Boli mnie biodro poza tym Mała leży po prawej stronie i jak się położę na lewy bok to mam mega obciążenie plus nacisk na wszystkie możliwe narządy... a co będzie dalej :shocked::tongue:
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Witamy się (w końcu :D) porannie :) Wojtek w drodze do Wrocławia właśnie, boje się o niego bo był już na a4 dzis wypadek i jest podobno niebezpiecznie ...
    Gratuluje od razu rozpakowanym i jednocześnie cieszę się z wejścia w pierwszą 20tkę! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    witam w ten słoneczny poranek :)
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    ja już w pierwszej 10-tce !!!!!!!!!!!!!!!

Sayuri78: Dziewczyny czy Wy zawsze pamiętacie aby spać na lewym boku?? Ja zawsze tak zasypiam a koniec końców budzę się na wznak i nic z tym zrobić nie mogę

zasypiam na lewym, ale po pewnym czasie mnie biodro zaczyna boleć i muszę się przekręcić na prawy.....a potem znowu ląduję na lewym bo mnie prawe biodro boli....i tak się wiercę....a przewracanie się to dla mnie katorga, bo Mały się układa po tej stronie na której śpię
    --
    •  
      CommentAuthorPeppermill
     permalink
    Jak zwykle tutaj, jak coś się zaczyna dziać to już na całego. Jeżynka- gratulacje! Paprykowa- kciuki! Ale dziś urodzaj na Hanie!!
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ach, i jeszcze jedno: witamy się na PÓŁMETKU!!
    :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    A wiecie, że w weekend majowy ma być nawet 30 stopni?:P
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.