Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
szlag mnie trafia, kolezanki niecięzarne co mnei widzą, to łooo ale masz duuuuuż brzuch, nosz kurna co będzie w lipcu?!
o tak, znam to.... w pewnym momencie przestałam się pojawiac w 'pracy'( pracowałam, jako kelnerka w lokalu)tak mnie to denerwowało, zawsze odpowiadałam, że no sorry ale w ciąży się tyle i tak się składa, że brzuch rośnie.a kochana Pani Marysia ze zmywaka raz jak usłuszała, że któraś mi o coś 'przysrać' chciała to skwitowała, że Ona (ta dogryzająca) taki sam ma jak lunch w pracy zjea potem pod koniec będzie- ale spuchłaś, przytyłaś na twarzy... to dopiero denerwuje!
szlag mnie trafia, kolezanki niecięzarne co mnei widzą, to łooo ale masz duuuuuż brzuch, nosz kurna co będzie w lipcu?!
ja w imieniu jeżynki - Hania się rodzi!!!! w nocy :)
ja w imieniu jeżynki - Hania się rodzi!!!! w nocy :)
3- 2- 1 start! jestem na porodowce! 4 cm rozwarcia, skurcze co 5 minut. trzymajcie kciuki! odezwe sie po wszystkim.
Co myślicie o zagranicznych wakacjach w ciąży? Chodzi mi o tygodniowe wakacje samolotem, gdzieś do cywilizowanego kraju, niedaleko, 2-3 godziny lotu. Tęskno mi do słonka i zastanawiam się, czy to nie lepsze pomysł od wyjazdu nad polskie morze, gdzie musimy około 7-8 godzin jedzieć. Oczywiście po konsultacji z lekarzem, czy nic się nie dzieje. Czy to nie szaleństwo?
madzinka wszystko zależy od tego czy ty czujesz się na siłach i co Twój lekarz na to powie. U mnie lekarka nie widziała przeciwwskazań, u przyjaciółki (choć była w późniejszej ciąży) też nie było takich.
Twoja opinia podniosła mnie na duchu, że jeszcze nie zwariowałam .
Jeżynka, gratuluję!
Paprykowa, trzymam kciuki!
Dziewczyny, powodzenia na wizytach!
Dziewczyny czy Wy zawsze pamiętacie aby spać na lewym boku?? Ja zawsze tak zasypiam a koniec końców budzę się na wznak i nic z tym zrobić nie mogę