Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
O i jestem 21 może przed 30 tyg wkroczę do pierwszej dwudziestki :P
no dobra - na 8 bo jeszcze flavia się teraz niedlugo rozpakuje

- a generalnie brzuszek jak na poczatek 6 m-ca jest mały... Wczoraj byliśmy na imprezie rodzinnej, założyłam obcisłą czarna sukienke (żeby podkreślić brzuszek
) a tu nie wszyscy zorientowali sie, ze ja w ciąży jestem 

Ja mam do Krk 35 km a chciałabym rodzić w Ujastku wiesz coś może na temat tego szpitala?
Dziewczyny, czy wykonujecie sobie masaż krocza?
. Za oknem leje i grzmi, w piekarniku kurczak z warzywami w rękawie a ja będę się za jakieś 2 godziny zbierać do SR. Zajęcia mam w szpitalu w którym planuję rodzić. Czy któraś z Was jest z Trójmiasta?? Zakładam, że nie, bo już kiedyś o to pytałam
. To szpital, który wybrałam (na wypadek, gdybym się myliła i ktos z Trójmiasta jednak tu był)
No to czekam na mój rosnacy bejsbolek
a pewnie w okolicy czerwca bede tu "narzekała", ze duży brzuszek i ruszyć się nie moge 

A na allegro te mi wpadły w oko
http://moda.allegro.pl/krotkie-spodenki-ciazowe-z-panelem-sexi-roz-38-m-i2267810391.html
ja od prawie miesiaca mam ciagle 98cm w pasie ... ani drgnie do przodu!
To dopiero dziwne :D
. Ja mam 169 cm wzrostu, ciążę zaczynałam z 65 kg a obecnie 79,7 na liczniku - no i te 101 cm w pasie :)ja Pochodzę z Gdańska, tam też się urodziłam, tam mieszkają moi rodzice i brat z żoną a ja się wyniosłam 7 lat temu 200km w stronę warszawy
), Vsti nie obiecuje ze w tydzien sie wyrobie, ale chcialabym Ci miejsca ustapic:) na KTG nawet jednego skurczyku, w sr mam nastepne... Dzis juz mnie nie badali, ale lekarz stwierdzil ze USG z 36t4d jest ''nieaktualne'' i ze nie wiadomo ile dziecko wazy, ale to chyba logiczne... Kazal mi zrobic teraz w 41tc
dal skierowanie, ale wolne terminy najwczescniej za 2 tyg, takze tego... Umowilam sie prywatnie i jutro o 8.30 mamy USG, wolalabym Mala na rekach trzymac niz na monitorze/ zdjeciach ogladac... 
a rodzice przyjeżdżają do mnie na urlopy wypocząć taki spokój ehehe