Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
toksoplazmoze igg i igm ?
A kupiłas coś ciekawego? --
Dziewczynki jakie jeszcze są sposoby na zgagę :(
Flavia nie przejmuj się tym 3700! Przy tak dużym dziecku już ciężko jest dokładnie określić wagę więc błąd pomiaru może wynosić nawet do 0,5kg! Mam nadzieję, że u Ciebie Luśka okaże się może ciutkę mniejsza jednak :PPP
u mnie się przy takiej wadze pomylili o 70g w dniu porodu - oszacowano 3800g a urodziła się 3730g....może to przypadek, a może zależy od dokładności lekarza i sprzętu, sama nie wiem
chociaż samej mi czasem cieżko i wymyślam milion rzeczy :)
acunkowa waga według pana dr to - uwaga - 2600g i z wymiarów obwód główki, brzuszka, długości kości udowej i wagi - 35tc z kawałkiem !!!!!!!!!!! Jadę dziś kupić torbę do szpitala bo cos czuję, że nie zagoszczę ani dnia na pierwszym miejscu.
Wszystkie Wasze dzieciaki wyprzedzają termin, tylko moja Mała zaczyna odbiegać od swoich tygodni...boje się, że jest coś nie tak...
Ale nam się bliźniaczych dziewuszek narobiło :) Wczoraj w poczekalni u Roszkowskiego spotkałam mamę bliźniaczą i też czeka na 2 dziewuszki, Cherry, ja :) Girl Power!!! Dowiedziałam się, że w moim brzuszku zamieszkały dwie dziewczynki :)