Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sliwson ja to mam. Jakby taka klucha w gardle i tez mI lekarz powiedział ze to na tle nerwowym i niestety muszę to przetrzymac albo jak już będzie bardzo nasilone to iść do laryngologa. Ja to mam od jakichś 3 miesięcy i szczególnie wieczorami...:/ I niestety nic na to nie pomaga :/
Dziewczyny mam jeszcze pytanie do Was. Mam od tygodnia takie koszmarne uczucie, jakby mi coś utknęło w przełyku. Jakby wielkości winogrona. Strasznie mnie to męczy... W żaden sposób nie mogę sobie z tym poradzić. Nasila się, gdy się kładę. Jak się najem, mam wrażenie, że cały żołądek mi do gardła podchodzi. Myślałam, że to może zgaga ale ginka wyprowadziła mnie dziś z błędu. Powiedziała, że o najprawdopodobniej na tle nerwowym...
Oj coś zaczyna mi się organizm buntować Zaczęło się od braku apetytu, a teraz jak próbowałam zjeść śniadanie to po niecałej połowie bułki mnie zwymiotowało ... Ja nie chce powtórki z 1 trymestru!
Dziewczyny mam jeszcze pytanie do Was. Mam od tygodnia takie koszmarne uczucie, jakby mi coś utknęło w przełyku. Jakby wielkości winogrona. Strasznie mnie to męczy... W żaden sposób nie mogę sobie z tym poradzić. Nasila się, gdy się kładę. Jak się najem, mam wrażenie, że cały żołądek mi do gardła podchodzi. Myślałam, że to może zgaga ale ginka wyprowadziła mnie dziś z błędu. Powiedziała, że o najprawdopodobniej na tle nerwowym...
Miała któraś tak? Są na to jakieś sposoby...? Wykończę się niedługo...
Kasiek, widzę ze szybko stracę sasiadkę na liście:).
Czuje lekkie napiecie na 2 sek czasami z prawej lub zlewej strony tylko. Nie jest to bolesne ale wyczuwalne
A ja w szoku, bo nic nie czułam, tzn niekiedy tylko, jak rękę przyłożyłam to miałam wrażenie, że jest napięty, ale w żaden inny sposób nie...
Ja jestem strasznie skołowana dzisiaj i nie wiem co myśleć. Dowiedziałam się właśnie, że z przyczyn medycznych, których nie chce mi się nawet wspominać bo to sprawa nabyta jak słaby wzrok np. będę miała cesarkę. Do tej pory cały czas słyszałam, że nie ma przeciwskazań do porodu naturalnego i nastawiałam się tylko na taki i to nawet bez znieczulenia a tu taki klops... Nic więcej nie wiem, więc nie wiem nawet czy będę miała termin ustawiony czy będę musiała czekać aż się coś zacznie i wtedy lecieć na sygnale do szpitala. Nie wiem nawet co lepsze...
[quote=nessie] Zgrzeszylam!
Zrobilam sobie kawe z "pol kilogramem" bitej smietany