Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

kasiek mignęło mi gdzieś że byłaś dziś w Ujastku (też jestem z Krakowa) ale nie doczytałam już niestety czy pisałaś coś o wrażeniach z dnia otwartego, co i jak tam jest ;) co prawda mam jeszcze sporo czasu, ale chętnie poczytam jakieś ciekawostki odnośnie różnych szpitali w Krakowie

nie żebym się czepiała ale jak główką w dół to szyjki raczej chyba nie ma jak kopać

co 6 min 

. A wcześniej jadę z uczniami na warsztaty z Amnesty International - bardzo się cieszę
. Miłego dnia życzę!a tam w ogole to zaczynaja mnie skurcze lydek w nocy lapac

[/url

Się doczekałaś i to chyba już na pewno oznaka, że to TO właśnie 
Zamierzam od dziś pić herbatę ze świeżej pokrzywy
Piła któraś z Was ?

jutro wizyta już sie nie moge doczekać.
więc nawet jakbym leżała, to i tak się stawia, ba nawet bardziej niż jak chodzę.. więc chodzę i jestem aktywna :)
może to nie reguła, gdzieś to wyczytałam..... w każdym razie u mnie się to sprawdza, łącznie z tym, że jak się kładę spać to Mateuszek wtedy się właśnie budzi i dokazuje
Szczerze mówiąc czasem sie zastanawiam jak czytam że wy dostajecie jakieś leki na te twardnienia i te szyjke ok 2,5cm

powinny cieszyć mamy chcące rodzić naturalnie gdyż oznaczaja że macicia sie do takiego porodu przygotowuje i w odpowiednim czasie przerodzą sie w skurcze porodowe.
bo jak chodzimy to robimy dziecku tak jakby kołyskę i ono wtedy zazwyczaj śpi, a jak usiądziemy to się budzi może to nie reguła, gdzieś to wyczytałam.....

Myślę, że jesteście nie fair pisząc, że panikujemy na każdy skurcz...kto pyta nie błądzi
Ja napisałam po to, żeby uspokoić, a nie wszczynać dyskusję o byciu fair czy nie fair, bo przecież wiadomo, ze my tu dla siebie wszystkie wsparciem jesteśmy. A post Kasiek był takim małym kubłem zimnej wody i nic więcej 

a to, że kiedyś zapytałam, bo się bałam o Małą, to chyba rzecz ludzka...nie chce dzwonić z każdą rzeczą do lekarza, wolałam najpierw Was zapytać jak to się objawia i czy to może być to
czy Wy słyszłałyscie o tym że po nosie wydać zbliżajacy sie poród?
i to właśnie starsze panie mają taką "oznakę" porodu....sama nie wiem czy to prawda...ja u siebie tego nie zauważyłam 
A post Kasiek był takim małym kubłem zimnej wody i nic więcej
i to właśnie starsze panie mają taką "oznakę" porodu....sama nie wiem czy to prawda...ja u siebie tego nie zauważyłam