Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kasiek mignęło mi gdzieś że byłaś dziś w Ujastku (też jestem z Krakowa) ale nie doczytałam już niestety czy pisałaś coś o wrażeniach z dnia otwartego, co i jak tam jest ;) co prawda mam jeszcze sporo czasu, ale chętnie poczytam jakieś ciekawostki odnośnie różnych szpitali w Krakowie
nie żebym się czepiała ale jak główką w dół to szyjki raczej chyba nie ma jak kopać
a tam w ogole to zaczynaja mnie skurcze lydek w nocy lapac
więc nawet jakbym leżała, to i tak się stawia, ba nawet bardziej niż jak chodzę.. więc chodzę i jestem aktywna :)
Szczerze mówiąc czasem sie zastanawiam jak czytam że wy dostajecie jakieś leki na te twardnienia i te szyjke ok 2,5cm
powinny cieszyć mamy chcące rodzić naturalnie gdyż oznaczaja że macicia sie do takiego porodu przygotowuje i w odpowiednim czasie przerodzą sie w skurcze porodowe.
bo jak chodzimy to robimy dziecku tak jakby kołyskę i ono wtedy zazwyczaj śpi, a jak usiądziemy to się budzi może to nie reguła, gdzieś to wyczytałam.....
Myślę, że jesteście nie fair pisząc, że panikujemy na każdy skurcz...kto pyta nie błądzi
a to, że kiedyś zapytałam, bo się bałam o Małą, to chyba rzecz ludzka...nie chce dzwonić z każdą rzeczą do lekarza, wolałam najpierw Was zapytać jak to się objawia i czy to może być to
czy Wy słyszłałyscie o tym że po nosie wydać zbliżajacy sie poród?
A post Kasiek był takim małym kubłem zimnej wody i nic więcej
i to właśnie starsze panie mają taką "oznakę" porodu....sama nie wiem czy to prawda...ja u siebie tego nie zauważyłam