Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
cieszę się, że tak został odebrany przez większość z was, bo taki właśnie miałam cel - nie chciałam nikogo obrazić czy urazić
a ja jak usłyszałam o tym nosie mało nie buchłam jej smiechem w twarz. czy Wy słyszłałyscie o tym że po nosie wydać zbliżajacy sie poród?
penny - niech będzie, że przesadzam
O co chodzi z tymi starszymi paniami?
Dziewczyny, ja bym się skłaniała do tego, by swoje problemy szyjkowe wpisywać pod kartę ciąży a tu na forum oszczędzić takich newsów, bo to rzeczywiście napędza"globalną" - że się tak wyrażę - panikę.
jeszcze klinika na Kopernika ma ten gaz :D
To że ktoś opisze tu swój problem napędza wg Ciebie panikę? Czy raczej to, że ktoś inny ma zbyt bujną wyobraźnię i nie potrafi przyjąć do wiadomości, że to że komuś coś takiego się przydarzyło nie znaczy od razu, że jemu się przydarzy?
na mnie dziala np woda mineralna niegazowana:P jak rano popijam euthyrox to od razu musze leciec do klopa :P
hydrozagadka: To że ktoś opisze tu swój problem napędza wg Ciebie panikę? Czy raczej to, że ktoś inny ma zbyt bujną wyobraźnię i nie potrafi przyjąć do wiadomości, że to że komuś coś takiego się przydarzyło nie znaczy od razu, że jemu się przydarzy?
no ale o tym mowa, że tak to właśnie działa... czy mi się wydaje?
Vsti, na mnie dziala np woda mineralna niegazowana:P jak rano popijam euthyrox to od razu musze leciec do klopa :P i zaparc jako tako narazie nie mam ;P
hydrozagadka: To że ktoś opisze tu swój problem napędza wg Ciebie panikę? Czy raczej to, że ktoś inny ma zbyt bujną wyobraźnię i nie potrafi przyjąć do wiadomości, że to że komuś coś takiego się przydarzyło nie znaczy od razu, że jemu się przydarzy?
no ale o tym mowa, że tak to właśnie działa... czy mi się wydaje?
Katko chodzi przede wszystkim o zdrowy rozsądek. Piszmy tu o wszystkim i dobrym i tym złym, od tego jest ten wątek, tylko bez niepotrzebnego nakręcania się ;)
to ja bym chyba co 10min na kiblu siedziala wypijam z 2 litry wody mineralnej dziennie
ie mowcie o jedzeniu, wczoraj wieczorem zjadłam bardzo duzy kebab i nie moge kupy zrobic
A ja ponarzekam.... kurcze bolą mnie okropnie pachwiny...czy można z tym coś zrobić? Raz po lewej raz po prawej od wczoraj tak mnie złapało, jak siedzę to czuję jak chodzę też czuję, jak się schylam to jeszcze bardziej można na to no-spę wziąć?
Pewnie spojenie ci się rozchodzi abyś mogła rodzić SN ( to jest normalne)- ja już nogi nie podniosę, chód kaczy mam od 6tego m-ca- schodzę na czworaka z łóżka bo inaczej nie ma szans- i staram się nie narzekać. Taki urok kobiet o wąskich biodrach niestety-
Nie tylko tych o wąskich biodrach, relaksyna nikogo nie oszczędza Ja od tygodnia chyba czuję to charakterystyczne łamanie w kościach, znaczy że już powoli ostatnia prosta
A dodam, ze do osob szczuplych nie naleze od dawien dawna :P