Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
co do relaksyny to wiem, ze nikogo nie oszczędza i nie tylko na biodra działa hehe
Wmuszam w siebie dziennie 1litr, więcej nie dam rady...przed ciążą wystarczało mi 250 do 500 ml,a po złych wynikach ginekolog nakazał mi spożywania większej ilości płynów...nie wiem jak przeżyje po porodzie,kiedy trzeba pić jeszcze więcej, żeby pokarm był...chyba umrę
teraz to pije tak, jakbym byla ciagle na kacu :P

Szyjke mi badał przez usg, jak spytalam czy jest w porzadku, powiedziala ze tak, ale nie powiedziala ile ma. chyba zaczynam panikowac
Aaa i ponawiam pytanie o prawidłowe tętno płodu w jakich granicach powinno być?? 110 - 150 czy 120 - 160??
a wszystko co ułożyłam muszę jeszcze wrzucić do pralki i pobawić się żelazkiem, ale jakoś tak ładnie to wygląda poukładane na miejscu :)to u mnie tak samo to wygląda :D
ale jakoś tak ładnie to wygląda poukładane na miejscu :)
. Myślę, że na jakieś 3 tygodnie przed terminem porodu wystarczy.
A ja muszę się pochwalić, że dopiero co chwaliłam się skończonym 28tc i dobrnięciem do bezpiecznego czasu, a tu już 29 skończony :) Normalnie nie wiem, kiedy ten tydzień minął, pewnie w szale sprzątania nie zauważyłam :) No i wczoraj przyszła mi paczka od MAREZY i poukładałam rzeczy dla dziewczynek na półkach... oczywiście jeszcze dużo rzeczy nie mam, a wszystko co ułożyłam muszę jeszcze wrzucić do pralki i pobawić się żelazkiem, ale jakoś tak ładnie to wygląda poukładane na miejscu :)

super, Ty masz prespektywe szybszego porodu niz my. Mi tez leca tygodnie
Myślę, że na jakieś 3 tygodnie przed terminem porodu wystarczy.

jakieś głupie te dołki mnie łapią.

Sayuri u mnie na ktg tętno malucha skakało czasem powyżej 150 i nigdy nikt nic nie mówił. Nie martw się na zapas.

Myśli nie da się wyłączyć
. Chyba ...
3 tyg przed terminem bobas moze ci zrobić niespodziankę- może lepiej po trochu ale wcześniej?
ja mam termin na poczatek lipca ajuz pomału pakuje nam torbe do szpitala

i nie wiem czy to autosugestia, czy naprawde pomaga, ale faktycznie nie puchnę odkąd ją piję.
Chociaż jakoś powaznie narzekac nie mogę - ale zauważyłam, że na mnie pozytywnie pod tym względem działają jabłka.

A kiedy, tak mniej więcej, należy prać ciuszki?
Kochane - pytanko mam: jaka wada wzroku powoduje przymus cesrki? Ja mam -3 i zastanawiam się czy to już to?
Kochane - pytanko mam: jaka wada wzroku powoduje przymus cesrki? Ja mam -3 i zastanawiam się czy to już to?