Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
co do relaksyny to wiem, ze nikogo nie oszczędza i nie tylko na biodra działa hehe
teraz to pije tak, jakbym byla ciagle na kacu :P
Aaa i ponawiam pytanie o prawidłowe tętno płodu w jakich granicach powinno być?? 110 - 150 czy 120 - 160??
to u mnie tak samo to wygląda :D a wszystko co ułożyłam muszę jeszcze wrzucić do pralki i pobawić się żelazkiem, ale jakoś tak ładnie to wygląda poukładane na miejscu :)
ale jakoś tak ładnie to wygląda poukładane na miejscu :)
A ja muszę się pochwalić, że dopiero co chwaliłam się skończonym 28tc i dobrnięciem do bezpiecznego czasu, a tu już 29 skończony :) Normalnie nie wiem, kiedy ten tydzień minął, pewnie w szale sprzątania nie zauważyłam :) No i wczoraj przyszła mi paczka od MAREZY i poukładałam rzeczy dla dziewczynek na półkach... oczywiście jeszcze dużo rzeczy nie mam, a wszystko co ułożyłam muszę jeszcze wrzucić do pralki i pobawić się żelazkiem, ale jakoś tak ładnie to wygląda poukładane na miejscu :)
super, Ty masz prespektywe szybszego porodu niz my. Mi tez leca tygodnie
Myślę, że na jakieś 3 tygodnie przed terminem porodu wystarczy.
jakieś głupie te dołki mnie łapią.
Sayuri u mnie na ktg tętno malucha skakało czasem powyżej 150 i nigdy nikt nic nie mówił. Nie martw się na zapas.
3 tyg przed terminem bobas moze ci zrobić niespodziankę- może lepiej po trochu ale wcześniej?
ja mam termin na poczatek lipca ajuz pomału pakuje nam torbe do szpitala
A kiedy, tak mniej więcej, należy prać ciuszki?
Kochane - pytanko mam: jaka wada wzroku powoduje przymus cesrki? Ja mam -3 i zastanawiam się czy to już to?
Kochane - pytanko mam: jaka wada wzroku powoduje przymus cesrki? Ja mam -3 i zastanawiam się czy to już to?