Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To chyba nie sama wada - tylko chodzi o ciśnienie w oku ( podczas ciąży) i siatkówkę czy nie ma cech odklejenia. Ja mam małą wadę przy twojej, a lekarka kazała mi właśnie sprawdzić u okulisty czy przy takiej wadzie mogę rodzić SN ehh
Skurcze mecza mnie od 6 rano a rozwarcie na cale UWAGA! 2 cm, masakra... W takim tepie urodze za tydzien
ma jeden wielki minus- w momencie gdy zabierasz dziecko z łóżeczka musisz go wyłączyć bo włącza się alarm, a wiadomo że malucha wyciąga się z łóżeczka kilka razy w nocy
Kupiłam sobie dzisiaj krótkie spodenki w H&M i krótka spódniczkę i dla mnie mogą się zaczynać wyczekiwane upały
I stało się... Umieram ze strachu i nie wiem co ze sobą zrobić... Dziewczyny mam cytomegalię...
z tego co mi lekarz mówił to pomimo tego żę cytomegali się w ciąży nie leczy, to jeśli wiadomo że kobieta jest chora to dzidziusiowi zaraz po porodzie podaje się antybiotyki.
Dziewczyny, czy któraś z Was ma taki adapter dla kobiet w ciąży, do zapinania pasów samochodowych? Ja wczoraj jechałam za starszą babcią, która nagle, nie wiadomo czemu, zatrzymała się na środku skrzyżowania i musiałam gwałtownie hamować. Pas niby pod brzuchem, ale wbił mi się mocno, no i nie powiem, brzuchol potem bolał. Warto coś takiego kupić?
Dziewczyny, czy któraś z Was ma taki adapter dla kobiet w ciąży, do zapinania pasów samochodowych?
Bylismy z mezem na obczajaniu w sklepach dziecinnych i stwierdzilismy ze chcemy wypasione turystyczne lozeczko zamiast drewanianego. Koszt 320 zl plozy do bujania, swiatelko, przewijak, pozytywka, karuzela...zrobily swoje...bylismy po prostu oczarowani:D
ZObaczymy jak sie sprawdzi. Wiekszosc dziewczyn sobie chwali bardziej niz drewniane...
stwierdzilismy ze chcemy wypasione turystyczne lozeczko zamiast drewanianego
bo ja mam tylko takie, że dziecko leży niziutko nad podłogą i nie wyobrażam sobie schylać się po kilkanaście razy w ciągu doby do noworodka !!!
Nie wiem gdzie ja mogłam to złapać jeszcze 20 marca miałam Igm 0,150... Ja, która w torebce zawsze noszę żel antybakteryjny... Nie wiem, może w szkole rodzenia (straszny zaduch i czasem zakatarzone studentki), może podczas wyjazdowej wielkanocy, gdzie pełno było małych dzieci...
Dziewczyny, czy myślicie, że lekarz którzy przeprowadza badanie usg może mi wystawić l4 na dzień badania? Jutro mam połówkowe, akurat w godzinach rannych i nie dam rady jechać do pracy, a z racji zawodu nie mam urlopu.
"Czy któraś z Was zna dziewczynę z cytomegalią, która urodziła zdrowe dziecko??"
ale takie łóżeczka mają też zmienną wysokość jakby "podłogi" ?? bo ja mam tylko takie, że dziecko leży niziutko nad podłogą i nie wyobrażam sobie schylać się po kilkanaście razy w ciągu doby do noworodka !!!
Czy któraś z Was zna dziewczynę z cytomegalią, która urodziła zdrowe dziecko??