Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a więc po wizycie u nas wszystko ok szyjka długa zamknięta, morfologia cudna że aż w szoku jestem bo hematokryt wyszedł ponad 12. Franek dalej głową w dół i waży 1600gramów więc w zasadzie równo 50centyl.
Mi Wojtek argumentował łóżeczko turystyczne wyjazdami na działkę pod Radom i wyjazdami do mojej babci do Włoch Z czasem i ja zaczęłam widzieć plusy w takim łóżeczku -na pewno jest bardziej poręczne
OMG - to równo kilo mniej niż mój.....a mamy tylko 2 tygodnie różnicy
w Prawie Pracy jest taki punkt, gdzie jest napisane, że pracodawca ma obowiązek zwolnić cię z pracy na czas badań, których nie masz możliwości wykonania w godzinach pracy i normalnie przysługuje ci za ten czas wynagrodzenie.....
Dzięki! Nie wiedziałam o tym. Do tej pory udawało mi się robić wszystkie badania po godzinach pracy, tym razem tylko termin poranny był wolny.
Przez to ze taka duza i tak szybko poszlo zalozyli mi ponad 20 szwow(nie wiem jak sie pisze)
poza tym strasznie sie podrapala,juz mnie czkawka wystraszyla i zezuje...;(
Przez to ze taka duza i tak szybko poszlo zalozyli mi ponad 20 szwow(nie wiem jak sie pisze)
i coś czuje że długo miejsca nie zwolnie
ie wiem co się ze mną dzieje, spać nie mogę....w nocy w ogóle nie chce mi się iść spać a nad ranem budzę się koło 5
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę- mam usg połówkowe. Trochę się stresuję.
A ja wpadlam w stresa "porodowego"
Kasiek ja słyszałam bardzo dobre opinie o Rydygiera dlatego też tam prawdopodobnie będę rodzić ale żeby się upewnić wybieram się w tą sobotę o 9 rano na dzień otwarty aby dowiedzieć się kilku rzeczy