Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Osobiście jednak uważam, że ta nagonka na świeżynki jest przesadna i powoli doprowadzi do tego, że każda nowa osoba będzie bała się pisać na forum, żeby nie być podejrzewaną.
Korzystam tylko z tego forum, nie przeczę, że takie sytuacje się dzieją ale nie przesadzajmy

To takie straszne?
naprawdę uważasz,że przesadzam?Akceptujesz i rozumiesz sytuacje z trollami na tym forum?
Choć nie ukrywam,że mam chęć już zacząć ćwiczyć sama w domu-chociażby ze względu na poprawę kondycji i lepszego samopoczucia

. Miejmy nadzieję, że będzie lepiej

napiszę Ci tak: mój początek na forum, też nie był miły, chociaż o bycie trolem nie zostałam posądzona, bo o coś innego chodziło. Natomiast do głowy mi nie przyszło, żeby z forum rezygnować, trochę dystansu i będzie dobrze. Sama zobaczysz :) Pamiętaj padło oskarżenie, ale również przeprosiny
Po prostu, było ostatnio parę niefajnych sytuacji i z tego to wynika. Jeśli mam być szczera to Mi akurat staż na forum wisi (wszyscy pamiętamy ostatniego wieloletniego trola ), i to kto ile jest, bardziej dziwiły mnie Twoje wpisy, ortografia, sposób pisania...to wydało mi się dziwne, bardzo kafeteriowe. Cóż, może sądziłam, że w 21 wieku to niemożliwe, żeby ktoś jednak nie znał podstawowej obsługi klawiatury. Jak widać, myliłam się, zdarza się i tak. I nie jest to przytyk w Twoim kierunku, po prostu tak jest. Mnie pozostaje życzyć Ci miłej nauki, na którą nigdy nie jest za późno i jak widać po powyższych postach nieźle Ci idzie
Uszy do góry, idziemy Nuna dalej
Mam więc nadzieję, że zostaniesz tu na tym wątku i zobaczysz, że naprawdę nie jesteśmy wcale takie złe
Ale muszę napisać, że namawianie Cię do zdjęcia na jednej nodze, to już chyba za dużo 
?
Staram się po prostu, by ktoś kto mnie czytał, nie musiał się dwa razy zastanawiać o co mi chodzi, to też jest uszanowanie innych użytkowników i tyle, takie mam zdanie :)

To która teraz rodzi ??
Nessie dłużej chodzi z rozwarciem wiec może ona
) ale udało sie jakoś indywidualnie zaliczyc egzaminy i zaliczenia przed czasem wiec chciałabym jeszcze ten jeden zaliczyc przed porodem. Potem zostanie mi w czerwcu obrona, a tak to musiałabym jeszcze na egzaminy jeździć a na uczelnie mam 70km wiec dużo czasu by to pochłaniało. ale zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie, jakby nie było i tak jestem bardzo zadowolona że tyle udało już mi sie wcześniej załatwić
Obie mają termin 10 maja. 

Byłam w szoku takim, że od razu włączyłam nagrywanie w telefonie, takie było szaleństwo (efekt załączyłam w wątku dzieciowym)...

czy dziecko wstawia główke w kanał rodny dużo wczesniej przed porodem?czy na chwile przed? czy nie ma reguły

długi weekend idzie, więc lepiej, żeby mnie obejrzał lekarz..
mnie szczerze powiedziawszy rzadko boli gardło ale jak juz zacznie to rozkłada mnie bardzo wysoka temperatura przy gardle
wiec na tym punkcie jetem ostrożna, szczególnie w ciąży.

nareszcie!

u nas też cudnie zaraz lece do ogrodu tylko chyba wcześniej poszukam w szafie szortów:)
Pozostają sukienki, bo dziś planuje ogrodowe lenistwo na trawie. Należy mi się, bo wczoraj cały dzień sprzątałam, gotowałam itd. 

Pomyslalam wiec, ze albo jestes trolem, albo lubisz prowokowac, a przynajmniej wydalo mi sie to bardzo dziwne.
).