Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Położyłam się do łóżka i usnęłam...obudziłam się po 2h z temp.38.2
Dziewczyny umieram ze strachu :(
Moj synek chyba sie odwrócił bo mi mega kopy zasadza w brzuch, a wczesniej dawal w pecherz i jelita.
zacząl sie trzeci trymest i libido mi skoczylo że hej, dzis nie spie od 5.40 i biedny mąz też
Moj synio juz sie ulozyl glowa do dolu,ciekawe czy juz tak zostanie...?!
Eee tam to sama przyjemnosc hehe
nasz w 23tc byl glowka na dole, a w 26 do gory, mam wrazenie ze teraz fika jak szalony
juz sie nie moge doczekac wolnosci seksualnej po ciaży, jak wszystko wroci do normy
Emilka w 21 tygodniu ja sie odwrocila glowa w dol to juz tak zostala wiec kto wie hehe;)
Troche czasu uplynie,polog itd..No i pozniej rowniez bez szalenstw bo jak bedziesz nacieta to troche moze pobolewac,my dosc szybko zaczelismy hehe
A ja pozdrawiam niestety ze szpitala. W czwartek przyszłam do mojej dr po skierowanie na krew i mówię jej ze mnie trochę ćmi podbrzusze, więc mnie na wszelki wypadek na ktg, a tam skurcze ponad 50 i jeden prawie 90. Jestem pod kroplówką, skurcze się wyciszyły, ale szyjka trochę skrócona, na szczęście zamknięta.. W poniedziałek może wyjdę, ale na zwolnienie i na kanapę.. Moje baby na majówkę się spieszyły, ale nie puściłam ich:)
a ja mam pytanie czy ok 400 zł starczy na leki na miesięczny zapas (leki jakies na wzmocnienie -czy podtrzymanie ) ???
A ja pozdrawiam niestety ze szpitala. W czwartek przyszłam do mojej dr po skierowanie na krew i mówię jej ze mnie trochę ćmi podbrzusze, więc mnie na wszelki wypadek na ktg, a tam skurcze ponad 50 i jeden prawie 90. Jestem pod kroplówką, skurcze się wyciszyły, ale szyjka trochę skrócona, na szczęście zamknięta.. W poniedziałek może wyjdę, ale na zwolnienie i na kanapę.. Moje baby na majówkę się spieszyły, ale nie puściłam ich:)