Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie wiem, co ci lekarz przepisze. Ja brałam Luteinę do 20tc. W opakowaniu jest 30 tabletek (do wyboru- podjęzykowo lub przezpochwowo, przy czym ta druga opcja przy krwawieniach tak średnio raczej) i refundowane kosztują około 4zł/op.(bez refundacji-chyba 15zł). Ja brałam akurat duże dawki (4x2 tabl/dziennie), więc opakowanie starczało mi na jakieś 3 dni z kawałkiem.
Jest też Duphaston, który jest droższy, podobno lepszy, ale nie wiem dokładnie, bo nie brałam nigdy.
majka_85
wychodzę w poniedziałek szyjka też średnio ciekawa 32 mm
więc mnie na wszelki wypadek na ktg, a tam skurcze ponad 50 i jeden prawie 90
Cobraczek, może to jest okazja, żeby spróbować odstawić butelkę. Choć pewnie łatwo nie będzie... Powodzenia
Juz znalazla hehe wiec nici z odstawiania,natomiast mysle,ze na sile nie ma co odstawiac.Ona tylko w nocy z niej pije bo tak wygodniej,przynajmniej sie nie pozalewa a przyjdzie czas,ze przestanie pic w nocy to i butelka potrzena nie bedzie
Nie chcę wyjść na ciocię dobra radę ale mam leciutkie zboczenie zawodowe:PBiorąc pod uwagę koszmarnie negatywny wpływ butli na zęby (ryzyko próchnicy), zgryz i rozwój mowy ja bym chyba była za odstawianiem od butli na siłę w pewnym momencie. Dla dobra malutkiej... To już w końcu duża dziewczynka! :)Może niech sama sobie wybierze jakiś atrakcyjny kubeczek z którego będzie piła, może to jej "umili" rozstanie z butlą...?
Z zabkami jest wszystko ok jak i ze zgryzem wiec nic na sile robic nie bede.Tak jak szybko zrezygnowala ze smoczka tak bedzie z butelka tylko potrzeba troszke czasu i cierpliwosci.Dzisiaj wypila przed snem tylko z butelki i podejrzewam,ze do rana juz pic nie bedzie wiec problem zaczyna sie sam rozwiazywac
Sprawy "zębowe" lubią wychodzić po czasie... Czy ze zgryzem wszystko będzie ok, okaże się jak malutkiej wyjdą stałe ząbki. Życzę Wam oczywiście jak najlepiej i mam nadzieję, że szybko uda Wam się uporać z butą:)
mam leciutkie zboczenie zawodowe