Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy któraś wie co się dzieje u Nessie, bo coś dawno się nie odzywała ;)
brakuje zimnego piwka Człowiek się czuje jak na wakacjach.
Hej , my robiliśmy grilla tydzień temu - byłam akurat na wizycie przed nim i gin powiedziała mi że piwka mogę się napić ( albo wino czerwone ) . Więc bez "konkretnego picia" ale 1 piwko raczej nie zaszkodzi ( ja wypiłam 2 ale reds więc liczy sie jako 1 )--
Ja piję kawę z mlekiem
Mi rowniez moj gin-endykrynolog mowil, ze jedna kawka slaba nie powinna zaszkodzic. Jednak ja chcialam odtstawic calkowicie. Raz, ze przez ostatnie kilka lat duzo jej pilam, dwa, ze odstawienie nie zaszkodzi :) trzy - chcialam zobaczyc czy dam rade :) po ciazy pewnie wroce do kawy, ale juz w mniejszych ilosciach :)--
byłam dzisiaj w mothercare, nie no 3 spichy za 99zł,
jeszcze myśl, że taki dzieciaszek ponosi te śpioszki 1- miesiące... Zauważyłam jedno, jeszcze 2 lata temu ubranka dla dzieci nie były takie drogie, te dzisiejsze ceny zawdzięczamy wyższemu podatkowi VAT A ja dziś jadłam pierś z kury z patelni grillowej... i powiem szczerze gdyby było nie dosmażone do ust bym tego nie wzięła, bo surowym mięsem się brzydzę
Czyli smażąc mięso na patelni też powinniśmy je najpierw ugotować? Bo równie dobrze może być niedosmażone?
no wlasnie, sorka, ale jak mieso z grila jest ścięte to uwazam z enie ma obaw
noo zonk normalnie, czekam na wyprzedaze, bo jak mothercare były wyprzedaze -50% to mozna uznac ceny za w miare normalnr, ale rampersika z kubusiem im nie podaruje,bo zostal jeden
Vsti: Czyli smażąc mięso na patelni też powinniśmy je najpierw ugotować? Bo równie dobrze może być niedosmażone?Oczywiście.
Moja mama ostatnio kupiła mi cuda w lumpeksie niektóre z metka z dobrych firm .
A ja mam doła, bo dzisiejsze odstawianie tokolizy nie wyszło, od razu mi się brzuch zaczął stawiać i zaczęłam plamić, potem nawet lekko krwawić.. Podłączyli mi leki spowrotem, ale dalej ze mnie leci. Siostry mówią, że póki szyjka jest długa i zamknięta to mam się nie martwić, ale ja już powoli przestaję wierzyć, że dotrwam do 36tc.. Nie chcę być w szpitalu, ale też boję się wracać do domu, bo tu przynajmniej mam lekarzy pod ręką i zawsze mogą mi od razu pomóc..
A ja mam doła, bo dzisiejsze odstawianie tokolizy nie wyszło, od razu mi się brzuch zaczął stawiać i zaczęłam plamić, potem nawet lekko krwawić.. Podłączyli mi leki spowrotem, ale dalej ze mnie leci. Siostry mówią, że póki szyjka jest długa i zamknięta to mam się nie martwić, ale ja już powoli przestaję wierzyć, że dotrwam do 36tc.. Nie chcę być w szpitalu, ale też boję się wracać do domu, bo tu przynajmniej mam lekarzy pod ręką i zawsze mogą mi od razu pomóc..