Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Witam się poniedziałkowo i to już z 3 na początku No to zostały dobre 2 m-ce
Co do żeli na ząbkowanie to polecam.. Ja przy zębach mądrości też wszystkie wypróbowałam i wiem co działa co ni, wykorzystam tą wiedzę jak już dzieci będą przez to przechodzić :) Dla mnie najlepszy był dentinox.. Ja dziś dalej cieknę, więc na razie dostaję tokolizę, zobaczymy co dalej. Na razie aż się boję do domu wracać, wolę być na miejscu w razie jakiś wątpliwości..
dziewczyny czy wszytskie no-spy s atakie same? bo wzielam 1 tabeltake, czytalm w ulotce ze przenika przez lozysko, nie wiem cyz ona jeta bezpieczna? mowi sie ze tak
Kiedyś o tym pisałam, że tak jest. Każda no-spa nie wiem czy tak ale ta orginalna na pewno tak jak jest napisane na ulotce. Jest za to dobry zamiennik, który nie przenika przez łożysko - Buscopan. Zapytaj lekarza czy możesz zamienić. Ja nie pytałam swojego, bo nie brałam nospy. Ale kiedyś z mamą sprawdzałyśmy własnie ulotki i wyszło, że ten lek jest bezpieczniejszy. Wiadomo, że rozkurczowo bierzemy w ciązy tylko coś doraźnie i w konieczności dużej, bo nie ma leku, ktory by na coś nie wplywał.Często lekarze nie wiedzą o tym bo posługują sie 5 lekami na krzyż.
Proszę jednak... Trzymajcie za mnie kciuki...
Proszę jednak... Trzymajcie za mnie kciuki...
Przepraszam, że się tak rozpisałam.
Nie wyżera ran
w ciązy nie wolno sacholu, a po drugie on nie znieczula tylko wyżera rany.
???Sachol ma działanie przeciwbólowe, przeciwzapalne i odkażające. Nie wyżera ran (!)Z tego, co wiem nie jest zalecany tylko w ostatnim trymestrze ze względu na wpływ na krzepliwość krwi.
Dziewczyny, a czy coś osłonowego na żołądek można brać. Bo mi strasznie dziś dokucza, a wizyta dopiero wieczorem?
Mi ostatnio moja gin zleciła drugi raz cmv bo mówi, że potem pediatrzy o to pytają, więc ona woli na zapas zlecić.. A mi rośnie crp, podejrzewają jakaś tam bakterie na s i to może być przyczyną tych cholernych skurczy, więc znamy już przyczynę. Dostałam antybiotyk i będziemy czekać co dalej
Doti a jaka wartość crp ? Pytam bo sama mam podniesione a reszta wyników raczej w normie Mi ostatnio moja gin zleciła drugi raz cmv bo mówi, że potem pediatrzy o to pytają, więc ona woli na zapas zlecić.. A mi rośnie crp, podejrzewają jakaś tam bakterie na s i to może być przyczyną tych cholernych skurczy, więc znamy już przyczynę. Dostałam antybiotyk i będziemy czekać co dalej
--
Doti ale ja mam 24 i lekarz stwierdził że nie wie co to może być, bo biocenoza jest ok i reszta też więc ja nie wiem czy mam się czego obawiać Generalnie mam 8,5, a wczoraj było 2, więc wzrost znaczny,ale to nie musi oznaczać że u ciebie taka wartość jest niepokojąca.. U mnie szukają przyczyny tych skurczy i może to jest to..
--
Byłam u dentysty , pani stwierdziła że nie ma nic takiego co mogłoby podnieść crp do tego poziomu, dwa maleńkie ubytki, które radziła zostawić i nie leczyć. nie masz jakiś ubytków zębów- próchnica też podwyższa CRP