Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja się boję bo w pierwszej ciązy jak wody odeszły to crp miałam 106, a lekarz mówi żeby sie nie martwić. I bądz tu człowieku mądry
Od pierwszej ciąży minął ponad rok. Miałam antybiotyki. Teraz też miałam a crp nie spadło. W piątek idę na wizytę więc zobaczę co powie. Może to pozostałość jeszcze po poprzedniej ciąży? Brałaś antybiotyk po poprzedniej ciąży? bo podwyższone crp świadczy, ze masz jakiś stan zapalny. Trzeba myśleć pozytywnie - będzie dobrze :D
--
helo , kobietki nie rubcie ze mnie alkoholika - nie piję . Owszem przed ciążą na grilu lubię drinka , a w ciąży napiłam sie raz , redsa i tylko dlatego że lekarka mi powiedziała że mogę .
Generalnie mam 8,5
dziewczyny te na końcówce- czy wy też co m-c czujecie jak spojenie się rozchodzi- ja mam juz dość- co m-c te same objawy przez 2 tyg a później 2 tyg odpoczynku i od nowa dzisiaj już nie mogę lewej nogi podnieść ehh Lekarka powiedziała, że w okolicy czerwca będziemy sprawdzać jak bardzo się rozeszło, bo teraz nie ma sensu bo jeszcze trochę czasu do porodu zostało.
ego pisałam żeby się moim wynikiem nie sugerować, bo wiem ze on ogólnie nie jest wysoki, ale to kwestia szybkiego wzrastania.. O właśnie mam podejrzenie tego ste coś tam, więc na razie walczą z tym. zobaczymy jak wyniki posiewu.
I już na początku ciąży obiecałam sobie, że jeśli wyjdzie mi pozytywny to robię cesarkę po prostu
Obecność GBS to akurat nie jest powód do cesarskiego cięcia, podanie antybiotyku przy porodzie w zupełności wystarcza.
A ja dziś usłyszałam, że pewnie sobie źle wyliczyłam datę porodu i pewnie wcześniej zaszłam..
Brzuch mam naprawdę ogromny!
u mnie jednak świadczy....dziś pani pielęgniarka w poradni diabetologicznej zapytała czy ja w brzuchu noszę dwójkę
Tak, tak domyślam się, że to również mnie do może dosięgnąć... Ale, jak na razie cieszę się, że omija mnie to szerokim łukiem Nie mów HOP.Ja też nie puchłam aż do ostatnich dwóch tygodni.Nadrobiłam za całą ciąże ;) Tak samo było z rozstępami. Ostatnie miesiące tak wysypało,że mnie zatkało
Też się dziś na Bavarię skusiłam. Mamy co świętować - lekarze nie dawali szans na ukończenie 35tc;)
wiem, że nie jest wskazaniem, ale mając w pamięci dwa na prawde tragiczne przypadki wolę to ryzyko zminimalizować jeszcze bardziej.
Dziewczyny mam problem/pytanie...to,że się puchnie w ciąży - wiedziałam...jednak zaczynam się zastanawiać czy u mnie to jest normalne...każdego dnia mam ok.700-800 gram więcej...czy aż do tego stopnia mogę przybierać na wadze? Czy to normalne?