Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A jeszcze myśl, że w następnym tygodniu zacznę już 8 m-c to w ogóle... Niedawno byłam w 12 tygdoniu
tylko jeszcze jedno mam 4x1tabl. tego duphastonu,ale nap, jak plamienia ustaną to 2x1tabl. a już ustały to może 3tabl. do końca tyg. pojem.Lek nie odbiera,
Madzia to cudowne uczucie , widzieć ruszającego maluszka Ja bylam dzis na usg w szpitalu, oczywiscie ciaza jest mlodsza - tak jak myslalam (od poczatku tak bylo - wedlug usg), to przez te moje cykle. Ale widzialam juz raczki i nozki - jak moja kruszynka nimi wywijala do gory :)))
Badania krwi mam ok, tylko za niskie zelazo. We wtorek ide na kolejne usg :) teraz juz termin bedzie ok.
--
MADZINKA83 ja ruchy czuję od 14tc i mały był aktywny bez mała cały dzień a od wczoraj strasznie marnie jest nawet słodkie nie pomaga,nawet lekkie naciskanie brzuszka:(
magku
no taki suwaczek od razu inaczej brzmi :DDD ja patrzałam w Swoją karte a tam 204dni do porodu niesamowite,a jeszcze tydz. i II trymestr chyba jest bezpieczniejszy jak wyczytałam
--
Jak to moj maz twierdzi ,czeka na bezpieczny okres ,zeby nieuszkodzic fasolki :D zobaczysz u mnie pod wykresem o co chodzi
Dobrze, że zaczęliśmy robić zakupy dla małej wcześniej, bo nie wyobrażam sobie teraz biegać za wszystkim :):) a i tak jeszcze wiele rzeczy nam brakuje... :)