Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wydaje mi sie ze jak mala nbyla taka duza ,to bedziesz miala wskazanie do cc
Edzia ja uwielbiam primark
A ja jutro z rana idę na badnaie obciążenia glukozą..... jak tylko pomyślę, to mi słabo, ale już zaopatrzyłam sie w cytrynkę....
W każdym razie trzymajcie kciuki za mnie bo ja raczej z tych niesłodkich smaków jestem
W 26TC syndrom wicia gniazda- nie za wcześnie?
W 26TC syndrom wicia gniazda- nie za wcześnie?- ja jutro zaczynam 32 tc i jeszcze go nie mam.
A co do syndromu wicia gniazda ,to chyba bardziej mial moj maz :d on myl okna ,sprzatl itp. wiec mnie chyba ominelo :D
duuużo takich drobnych rzeczy głównie higienicznych
Witam i pozdrawiam z fryzjerskiego fotela!.
Ale wyciągnęłam już najmniejsze ciuszki po Iwonce - miałam dwa kartonowe pudła i jedno pełne nadaje się dla Mateuszka (w tym sensie, że nie są mega różowe, z królewnami itp.) Najpóźniej w poniedziałek ruszam z praniem !!!!
Ja tez jezeli bedzie dziewczynka mam cala szawke ciuszkow :) Zostawialm sobie te "lepsze"
A jak bedzie chlopczyk to wystwie u nas na sprzedaz ,jako mega paczke :)))
Ja obstawiam na Henia i Agatke :]]] jak tak będzie mamunia będzie haapy bo mamy wszystko od Martynki i bardzo bym chciała znów je użyć
a ja obstawiam Miloszka ,zobaczymy czy sie pomylilam ,ja mowie ze chlopczyk ,maz ze dziewczynka i mowi o dziecku caly czas ona ,dla niej :D--
JA tez obstawialam chlopca, ale tutaj to maz mial racje i sie musialam przestawic z on na ona :)
--
A co do kosmetyków - ja na pupę stosowałam Linomag a sporadycznie na odparzenia Sudocrem
czyli co masz? ja nie wiem co trzeba meic mam tylko koszule do karmienia hehe
Linomag na pupę ten czerwony, czy zielony?
mam tylko koszule do karmienia hehe
Mój o dziwo ma, ale zero informacji! :D Dobrze, że kilka koleżanek ostatnio tam rodziło ;p Kula moj szpital nie ma strony hehe, to pipidówa
U mnie, jak dziecko jest w szpitalu ma ubranka szpitalna, swoje przywozisz do odbioru :)
Treść doklejona: 03.05.12 21:37
cheriniatko: 5szt. pieluszek tetrowych, kocyk lub otulaczek i ręcznik kapielowy
Tego u nas nie potrzeba :)