Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hanny może zadzwoń do gina i zapytaj , pierwsze słyszę o czymś takim. Głowa do góry będzie dobrze. Jezus dziewczyny "z porodowym doświadczeniem"...Kurde już dziś mi co chwila "pyka" dziecko w brzuchu! No nie wiem jak Wam to opisać, ale to coś jakby "pyknięcie paznokcia o paznokieć" (taki odgłos) podczas większego ruchu dziecka:( To może tak być? Nic sobie nie wymyślam - na 100% bobas - nawet mąż słyszał. Jezus świra dostanę
Mi przybyło ale nie jakoś dużo ale teraz będzie przybywać z każdym tygodniem. Nadzieja, ja od poczatku ciazy schudlam 3 kg, nic nie przytylam....a dziecko rozwija sie prawidlowo, aha, no to juz wiem o co chodzi z tym lozyskiem :P
--
Hanny ja nie czułam w pierwszej ciązy że wody mi odpłynęły ale to był 17 tydzień , miałam delikatnie wilgotno ale wiadomo jak to w ciąży więcej wydzieliny i już , natomiast jak już byłam w szpitalu to czułam delikatnie co jakiś czas że się sączą - po 6 dniach dopiero miałam skurcze Kurcze, martwię się jeszcze jedną rzeczą..czy jest możliwe żebym np przegapiła sączenie się wód? Wydaje mi się, że to jakaś większa ilość wydzieliny, ewentualnie może mocz popuszczam...nie jest tak, że majtki mam zalane, ale...no właśnie świra dostaje...sprawdzałam papierkiem lakmusowym i wychodzi ok czyli żółty. Dodam, że dziecko szaleje tak, że mam wrażenie, że przez pępek wyskoczy...aż mnie taki jego większy ruch to boli;)
mam problem z nietrzymaniem moczu i musze latac non stop z wkladkami w gaciorach ;/ i to mam juz ten problem od 11tyg ciazy ;/ bardzo krepujace to jest ;/
mam prośbę przy edycji listy jak byscie mogły wpiszcie mi 2dziewczynki i chłopca
Gienia ale na allegro można mieć więcej kont niż tylko jedno na swoje dane, więc dziwne że nie możesz założyć. Ja mam np.dwa różne konta i nie było problemu żeby założyć. dziewczyny znaczie jakis portal do sprzedazy procz allegro?
nie moge sie tam zaresjestrowac z moimi danymi i ip bo niby mam konto zalozone;/ z tego IP ale ani maz ani ja nie rejestrowalismy sie - jestesmy sto lat za murzynami z tym allegro
Gienia ale na allegro można mieć więcej kont niż tylko jedno na swoje dane, więc dziwne że nie możesz założyć. Ja mam np.dwa różne konta i nie było problemu żeby założyć.
no to nie wiem o co im chodzi w dupe jeza;/ mowili ze cos jest nie uregulowane, ale ja nie bede placila za kogos nawet nie wiem za kogo;/
Gienia ale dla allegro nie ma znaczenia z jakiego adresu ip się logujesz no chyba że kilka osób ma to samo i ktoś ma nie opłacone konto jak sprzedawał ale do tego mają przecież dane adresowe właściciela i raczej tu się pomylić nie mogą. Może coś zle zrozumiałaś.
Gienia a jak Ty się skontaktowałaś z nimi telefonicznie , skoro do nich można pisać tylko przez formularz zgłoszeniowy ? nie wiem oni sa dziwni mowia ze chca gadac z wlascicielem konta ale nie mowia z kim;/ a ja nie wiem maz mowi ze on nigdy konta tam nie mial, ja zreszta tez nie, bo nie mialam takiej potrzeby a gdy juz naszla robia problemy, nie chca zarobic to niech sie bujaja;D
--
Gienia a jak Ty się skontaktowałaś z nimi telefonicznie , skoro do nich można pisać tylko przez formularz zgłoszeniowy ?
no przez to okienko, ja napisalam ze telefonicnie? mowili/pisali o to mi chodzilo;D