Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Słuchajcie mam pytanko... do kiedy pracowałyście, albo zamierzacie pracować? Pytam oczywiście dziewczyny, które nie musiały iść na zwolnienie ze względów zdrowotnych... ja jak dobrze pójdzie i będę się czuć dobrze to do 28-29tc chyba zostanę w pracy
Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie do swojej "paczki".
Mozliwe. Ja mieszkam za granica, wiec polskie kosmetyki dorownuja cena tym renomowanych firm, albo sa jeszcze drozsze...
hmm Ty JUŻ jesteś Mamą od 38tyg :) więc chyba we wtorek będę MAMĄ
Hej dziewczyny! Mój synuś się nie obrócił, łożysko mi się postarzało,zmniejszyła się ilość wód i będzie c.c. Mam się zgłosić w poniedziałek do szpitala, więc chyba we wtorek będę MAMĄ To mój ostatni weekend w ciąży!
Hej dziewczyny! Mój synuś się nie obrócił, łożysko mi się postarzało,zmniejszyła się ilość wód i będzie c.c. Mam się zgłosić w poniedziałek do szpitala, więc chyba we wtorek będę MAMĄ To mój ostatni weekend w ciąży!--
Dziewczyny ja właśnie wróciłąm z wizyty , pakuję się do kliniki, nie wiadomo co będzie z moim malutkim, błagam Was módlcie się za niego. Mam nie wydolność szyjkową , otwiera się od wewnatrz malutki wpycha w kanał nóżki. Uciekam ,proszę módlcie się za Nas
Dziewczyny ja właśnie wróciłąm z wizyty , pakuję się do kliniki, nie wiadomo co będzie z moim malutkim, błagam Was módlcie się za niego. Mam nie wydolność szyjkową , otwiera się od wewnatrz malutki wpycha w kanał nóżki.
Uciekam ,proszę módlcie się za Nas
do kiedy pracowałyście, albo zamierzacie pracować? Pytam oczywiście dziewczyny, które nie musiały iść na zwolnienie ze względów zdrowotnych... ja jak dobrze pójdzie i będę się czuć dobrze to do 28-29tc chyba zostanę w pracy
Dziewczyny ja właśnie wróciłąm z wizyty , pakuję się do kliniki, nie wiadomo co będzie z moim malutkim, błagam Was módlcie się za niego. Mam nie wydolność szyjkową , otwiera się od wewnatrz malutki wpycha w kanał nóżki.
Uciekam ,proszę módlcie się za Nas
nie jechałam rowerem spacerkiem przeszłam ale jakoś wrócić musiałam z przystanku, skasowali nas na 30 e za 8km, a M. dopiero teraz dostał tygodniówkę , mowie wam wymiękam
I tak dla sprostowania dodam, ze Ziaja i inne polskie firmy tez uwazam za renomowane. W niczym nie odbiegaja od tych zagranicznych, a wrecz przeciwnie, sa lepsze. Takze Wam zazdroszcze wyboru:).
Właśnie sprawdziłam sobie wyniki z krzywej cukrowej 75g.
Na czczo wyszło 84
Po 2h- 114
na czczo jest do 90 lub 100 (nie pamiętam jak jest w przypadku badania....w przypadku badania cukru glukometrem dla mam cukrzycowych jest do 90)
a po 2h na 100% do 140, więc masz oba w normie - gratulacje