Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ja na razie nie mam żadnej siary ani nic z tych rzeczy
ja przy Iwonce też nie miałam, ale po porodzie wszystko się ładnie rozkręciło (choć przez pierwsze dwie doby pokarmu było niewiele) i potem karmiłam ją 25 miesięcy !!!! za to teraz coś tam czasem mi wyleci z piersi, ale nie są to jakieś wielkie ilości
Jestem wniebowzięta, że te upały już minęły, od razu mam więcej energii. A czy Wasze dzieciaki w brzuchach były bardziej ospałe przez te gorące dni, bo moja jakby lenia złapała, a od wczoraj wieczorem znów jest bardzo bardzo aktywna.

Dziewczyny, a mam pytanie...czy Wam też w nocy drętwieją palce u rąk?

[/urlJa mialam siare juz wczesniej, a na patologii lezalam nad noworodkowym i jak dzieci tam plakaly, to mi ladnie cieklo... Wyszlo tak ze mimo przedwczesnego porodu i cc od razu mialam mleko - najpierw 10, potem 50 a dzis juz z kazdego sciagania po 150ml... I to wszystko mimo braku dzieci przy sobie tylko przy pomocy elektronicznego przyjaciela :-)

edzia a nie mozesz pojechac do jakiegos innego szpitala na IP??? moze tam potraktowaliby Cie po ludzku...przeciez z takimi objawami powinnas byc pod kontrola lekarza...a nie leczyc sie na wlasna reke.... moze warto sprobowac co???
za 2 tyg. wizyta,za wczesna ciąża żeby na IP przyjechać a oni takich objawów nie leczą tak jak w tym do którego jeździmy. jeszcze szukałam przez ambasadę w Hadze jakiegoś gina, tu nie ma żadnego, bo gin. tylko w szpitalu,a położne polskie prowadzą tylko zdrowe ciąże. mam te leki od lekarza z PL biorę je i jest lepiej -parę nitek, parę plamek gorzej na papierze . Za długo cieszyłam się bezobjawową ciąża, ale nadzieja jest tylko żebym jeszcze wiedziała że Maluchy zdrowe i to im nie szkodzi że rozwijają się prawidłowo . ale dokł. nie mogę wymagać od nich.
.czy Wam też w nocy drętwieją palce u rąk?
takie uroki ciąży.

Ogromne gratulacje!

a ja ma wrażenie ze moja ciąża nigdy ie nie skończy !!!!!!!!!!!!

pewnie jak śpię ściskam piersi i się leje
przez dzień mam spokój...

cheriniatko po zakupach od razu humorek lepszy co??

a ja ma wrażenie ze moja ciąża nigdy ie nie skończy !!!!!!!!!!!!

Mi w pewnym momencie też się czas zatrzymałteraz odliczam do 38 tc, lepiej mi jakoś

ja kupiłam na allegro. Chyba 150 sztuk za ok 10 zł;) Zamów sobie wcześniej. Ja tak zrobiłam, a teraz się przydają, bo ciągle coś ze mnie leci i chociaż trochę spokoju wnoszą;P