Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja na razie nie mam żadnej siary ani nic z tych rzeczy
ja przy Iwonce też nie miałam, ale po porodzie wszystko się ładnie rozkręciło (choć przez pierwsze dwie doby pokarmu było niewiele) i potem karmiłam ją 25 miesięcy !!!! za to teraz coś tam czasem mi wyleci z piersi, ale nie są to jakieś wielkie ilości
Dziewczyny, a mam pytanie...czy Wam też w nocy drętwieją palce u rąk?
Ja mialam siare juz wczesniej, a na patologii lezalam nad noworodkowym i jak dzieci tam plakaly, to mi ladnie cieklo... Wyszlo tak ze mimo przedwczesnego porodu i cc od razu mialam mleko - najpierw 10, potem 50 a dzis juz z kazdego sciagania po 150ml... I to wszystko mimo braku dzieci przy sobie tylko przy pomocy elektronicznego przyjaciela :-)
edzia a nie mozesz pojechac do jakiegos innego szpitala na IP??? moze tam potraktowaliby Cie po ludzku...przeciez z takimi objawami powinnas byc pod kontrola lekarza...a nie leczyc sie na wlasna reke.... moze warto sprobowac co???
.czy Wam też w nocy drętwieją palce u rąk?
a ja ma wrażenie ze moja ciąża nigdy ie nie skończy !!!!!!!!!!!!
cheriniatko po zakupach od razu humorek lepszy co??
a ja ma wrażenie ze moja ciąża nigdy ie nie skończy !!!!!!!!!!!!
Mi w pewnym momencie też się czas zatrzymał teraz odliczam do 38 tc, lepiej mi jakoś
ja kupiłam na allegro. Chyba 150 sztuk za ok 10 zł;) Zamów sobie wcześniej. Ja tak zrobiłam, a teraz się przydają, bo ciągle coś ze mnie leci i chociaż trochę spokoju wnoszą;P