Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Średnio przyjemne. Wydaje mi się, że to zupełnie normalne- w końcu dziecko ma wciąż jeszcze sporo miejsca i może poszaleć. Dopóki nie odczuwam przy tym bólu to zakaładam, że jest ok.Hopelight - mam tak jak ty. Raz na jakiś czas czuje kopniaki bardzo nisko, mam wrażenie jakby mi ktoś gmerał w pochwie albo w tyłku. Średnio przyjemne. Wydaje mi się, że to zupełnie normalne- w końcu dziecko ma wciąż jeszcze sporo miejsca i może poszaleć. Dopóki nie odczuwam przy tym bólu to zakaładam, że jest ok.
Ja wiekszość ciuszków po córce rozdałam i przez te lata tyle dzieci w nich chodziło że już nawet nie wiem gdzie są . Dobrze że chociaż śpioszki szwagierka ma po synku w miarę uniwersalne bo musiałamy wszystko kupować
Przypomnijcie mi nick sprzedawcy z allegro któy się tu często przewijał
Ja wiekszość ciuszków po córce rozdałam i przez te lata tyle dzieci w nich chodziło że już nawet nie wiem gdzie są
Pamiętam, że niektórych ubranek nawet nie zdążyłam założyć, a już były za małe.
) I tak po X latach wrócą . Muszę się zebrać na przegląd tego co mi zostało ale cały czas wydaje mi sie że jeszcze jest czas , a tu połowa za nami

No i troszkę wyniki glukozy mi spać nie dają 

Kochana wydaje mi sie, że po poprzednich doswiadczeniach boisz się zwyczajnie o dzidzię, ale pomysl ze maluch juz ma malo miejsca i nie ma mozliwosci kopania jak wczesniej, bardziej sie wypycha czy przeciaga. Zachowaj spokój i nie nakręcaj się
Po obciążeniu 75 po 2 h mam wynik 142 (norma do 140).....
Pytanie do znawczyń: Czy to już oznacza, ze mam cukrzycę? Czy taki mały skok ponad normę nie czyni wielkich spustoszeń? Wizytę u ginki mam we wtorek......
- ale dzisiaj troche poczytałam nasze Słodkie Mamusie i zauważyłam, ze wszystko zalezy od osobniczego organizmu - czyli moze się (optymistycznie
) okazac, że nie bedzie tak najgorzej.... Ja i tak słodyczowa nie jestem, raczej mam skłonności do diety elimującej węglowodany (ale to z kolei powoduje ketony w moczu niedopuszczalne w ciaży) - tylko te lody
No, zobaczymy co powie mi pani Doktor...
Mi za to cos pykło w brzuchu i sie az zleklam

Wiecie co...nie sądziłam, że kiedykolwiek to napiszę, ale mam już dosyć tej ciąży!
Od kiedy zrobiło się bardzo ciepło, potrafię tylko i wyłącznie marudzić
Końcówka jest masakryczna, w pierwszej ciąży nie przypominam sobie, żeby było aż tak źle, teraz to po prostu miejsca sobie znaleźć nie mogę. Chcę, żeby było już chociaż z dwa tygodnie później...
) i nie wszystko gotowe. Ale też prawdę mówiąc dolegliwości przez całą ciążę mnie oszczędzały i nadal tak jest - poza tym kłuciem przy chodzeniu, które mi się ostatnio włączyło
Zobaczymy, co będzie później - bo niby termin wg OM mam na 24, ale tak naprawdę liczę jak na suwaczku (owu była trochę później), czyli jutro oficjalnie kończę 37 tydzień i Mała będzie donoszona
Pewnie jeszcze jakieś niedogodności mi się przytrafią, bo nie może być chyba tak ulgowo