Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W którym tygodniu miałyście uczucie że Wasz brzuch zaczyna się rozciągać.
Od kiedy zrobiło się bardzo ciepło, potrafię tylko i wyłącznie marudzić
Pod koniec ciąży tak od 37 tyg., każdego dnia miałam nadzieję, że to już dzisiaj, bo kolejnego dnia nie zdzierżę To ponoć normalne.
wstaje ok 5x na sikupo czym nie moge zasnąć
to nie powód do zmartwień, wysokie natomiast jest niebezpieczne. Także cieszmy się ;)
więc dalsza część niedzieli będzie spokojna i miła
Niby moja Mała tak nisko leży, a ja wstaję w nocy tylko 2 razy Ale za to jak chodzę czy jestem w pionie, to już często muszę odwiedzać wiadomy przybytek
Kicia to Maine Con? (
Tak, to kocurek maine coon, mamy jeszcze koteczkę.
dal jej leki ale one i tak nie pomogly moze wiesz co robic?
skoro już po majówce to chyba będę teraz odliczać czas do euro bo do czegoś odliczać muszę, a następny przystanek to już chyba porodówka.
tyle ze moja Kicia nie przyjdzie się poprzytulać ani inne takie - ot indywidualistka nam się trafiła
A ja po połowie;) Wiecie co...nie sądziłam, że kiedykolwiek to napiszę, ale mam już dosyć tej ciąży!
Jeśli lekarz wykluczył choroby układu moczowego, to pewnie chodzi o jakieś zaburzenia behawioralne. Od zawsze kotka sika poza kuwetką? Co na to hodowca? Może on by najprędzej pomógł, bo hodowcy najlepiej znają swoje koty i wiedzą, co może powodować problemy. Np. nasza Kalusia pierwszego dnia zlała nam się na łóżko, ale było to spowodowane tym, że żwirek w kuwecie betonitowy jej nie pasował (w hodowli miała tylko drewniany). Przez jakiś czas mieliśmy dwie kuwety, z czasem zaczęła korzystać razem z kocurkiem z jednej większej. Jeśli przyczyną posikiwania jest stres, to dobrze działają kocie feromony, np. feliway do kontaktu. Trudno coś poradzić.
Jeszcze musze kupić materac piankowy i dociąć go do kołyski bo ten co jest to istna tragedia ... cerata i trochę gąbki fatalny ...
jak mnie kopie dzidzia widze całą nóżkę i boli jak cholera
penny ja wczoraj miałam to samo z nadgarstkiem dziś na szczęście już przeszło.
Dziewczyny jak szykujecie wyprawkę to się jeszcze zastanówcie czy nie przyda wam się jakaś moskitiera-baldachim nad łóżeczko, pamiętam że w zeszłym roku przy małym felku mieliśmy problem z komarami..
Ale miałaś tylko jeden dzień tak ? Mnie to od początku majówki dręczy, liczę na to, że samo przejdzie.
Jestem z wawy