Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Może lista coś przyspieszy :D
z drugiej strony co za ironia losu jeszcze nie dawno dałabym wszystko żeby ta ciąża trwała jak najdłużej a teraz chciałabym żeby sie coś ruszyły
Dzięki Bogu, że tak jest - bo na razie jestem na etapie, że tłumacze memu dziecku zeby sobie tam siedziała nawet do września
bo jak na razie to ani fizycznie, ani psychicznie jeszcze gotowa nie jestem - i bałam sie jak to bedzie jak termin bedzie sie zblizał - czy zdąży mi się "zachcieć"
Ale już sie dzięki naszemu forum przekonałam, że jak przychodzi co do terminu to już o niczym innym się nie marzy - tylko o tym żeby było po.... No a potem już po 5 minutach po porodzie człowiek sie zastanawia jak mógł żyć bez tego okruszka na świecie!
jak może martwić stópka ?!?!?!?!
co prawda teraz Mała sie znacznie rozleniwiła i mało sie wypycha ale to że wypycha jakieś małe części ciałka czy tez większe to cudowne uczucie przynajmniej wiem że jest ok, że sie rusza

Też zawsze myślałam, ze takie zdjęcia ze stopami to fotomontaż, a tu proszę
zazdroszczę Wam dziewczyny. 

Kasiek czy to do mnie napisałaś ?
Ja na miejscu lekarza spadłabym z krzesła jakby ktoś do mnie zadzwonił z takim pytaniem.....

No tak, i nikt z personelu nie zwrócił uwagi na to, że to tętno miała na poziomie 150 uderzeń na minutę
Inna twierdziła, że skurcze podczas porodu są łożyska, a nie macicy. Jeszcze inna nie miała pojęcia, co to jest szyjka macicy i gdzie się znajduje... Parę razy zbierałam szczękę z podłogi...
Aaaa własnie! Dla dziewczyn z Krakowa taka mała ciekawostka. 19-20 maja w CH Plaza będą się odbywały bezpłatne konsultacje 2D/4D dla kobiet w ciąży!
tylko były robione telefonem (mąż fotografował monitor) bo oni tam nie drukują zdjęć na pamiątkę.Laseczki po 30 tc- co ile macie umawiane wizyty u gina?Bo gdzieś czytałam,że jedne mają co 2 tyg nawet.A ja co miesiąc nadal...
No i kiedy robili Wam posiew?
Inna twierdziła, że skurcze podczas porodu są łożyska, a nie macicy. Jeszcze inna nie miała pojęcia, co to jest szyjka macicy i gdzie się znajduje... Parę razy zbierałam szczękę z podłogi...

umarłam......
o to może się wybiorę.....w pierwszej ciąży też byłam tylko wtedy to był 19-20tc i na USG było więcej widać....mam fajne fotki tylko były robione telefonem (mąż fotografował monitor) bo oni tam nie drukują zdjęć na pamiątkę.
A skąd masz to info bo chciałabym mieć dokładne godziny itd.
trzymajmy kciuki za karine, bo dzis ma CC!!!

Laseczki po 30 tc- co ile macie umawiane wizyty u gina?
inna twierdziła, że skurcze podczas porodu są łożyska, a nie macicy. Jeszcze inna nie miała pojęcia, co to jest szyjka macicy i gdzie się znajduje... Parę razy zbierałam szczękę z podłogi...

Wszystko w jak najlepszym porządku śr wiek ciąży tj 19t6d:)waga 340g:)WSPANIALE!!!
a moje pytnie na dziś jest takie: nie znam sie na anatomi co gdzie mam ale 2 dzień boli mnie brzuch tzn tak,boli mnie w połowie od lewej piersi do pępka- kłucie i ciągnięcie,czy może to być żołądek- na ta ilość leków które pochłaniam może tak reagować -wypiłam 2 kefiry w sb przeszło, dziś od połowy nocy znów ból, brałam no spe spokój na 2-3 godz. wiecie że nie mam kogo tu się poradzić stąd moje pytanie do Was?