Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Może lista coś przyspieszy :D
z drugiej strony co za ironia losu jeszcze nie dawno dałabym wszystko żeby ta ciąża trwała jak najdłużej a teraz chciałabym żeby sie coś ruszyły
jak może martwić stópka ?!?!?!?!
Kasiek czy to do mnie napisałaś ?
Ja na miejscu lekarza spadłabym z krzesła jakby ktoś do mnie zadzwonił z takim pytaniem.....
Aaaa własnie! Dla dziewczyn z Krakowa taka mała ciekawostka. 19-20 maja w CH Plaza będą się odbywały bezpłatne konsultacje 2D/4D dla kobiet w ciąży!
Laseczki po 30 tc- co ile macie umawiane wizyty u gina?Bo gdzieś czytałam,że jedne mają co 2 tyg nawet.A ja co miesiąc nadal...
No i kiedy robili Wam posiew?
Inna twierdziła, że skurcze podczas porodu są łożyska, a nie macicy. Jeszcze inna nie miała pojęcia, co to jest szyjka macicy i gdzie się znajduje... Parę razy zbierałam szczękę z podłogi...
o to może się wybiorę.....w pierwszej ciąży też byłam tylko wtedy to był 19-20tc i na USG było więcej widać....mam fajne fotki tylko były robione telefonem (mąż fotografował monitor) bo oni tam nie drukują zdjęć na pamiątkę.
A skąd masz to info bo chciałabym mieć dokładne godziny itd.
trzymajmy kciuki za karine, bo dzis ma CC!!!
Laseczki po 30 tc- co ile macie umawiane wizyty u gina?
inna twierdziła, że skurcze podczas porodu są łożyska, a nie macicy. Jeszcze inna nie miała pojęcia, co to jest szyjka macicy i gdzie się znajduje... Parę razy zbierałam szczękę z podłogi...
Wszystko w jak najlepszym porządku śr wiek ciąży tj 19t6d:)waga 340g:)WSPANIALE!!!
a moje pytnie na dziś jest takie: nie znam sie na anatomi co gdzie mam ale 2 dzień boli mnie brzuch tzn tak,boli mnie w połowie od lewej piersi do pępka- kłucie i ciągnięcie,czy może to być żołądek- na ta ilość leków które pochłaniam może tak reagować -wypiłam 2 kefiry w sb przeszło, dziś od połowy nocy znów ból, brałam no spe spokój na 2-3 godz. wiecie że nie mam kogo tu się poradzić stąd moje pytanie do Was?