Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Prawdopodobnie będę miała cc
A ja dziś będę płakać Właściwie już sobie w domu popłakałam Nie dość, że GBS mi wyszedł dodatni (dziewczyny, które miały to świństwo - miałyście podawany antybiotyk jeszcze w ciąży?) to jeszcze zwężona miednica a konkretnie (najbardziej) sprzężna zewnętrzna - powinna mieć 20 cm, a ma 17 cm. Prawdopodobnie będę miała cc, ale żeby ją mieć to muszę dotrwać do 39 tc
Prawdopodobnie będę miała cc, ale żeby ją mieć to muszę dotrwać do 39 tc
Wciskacie cytrynę do glukozy?
A ja dziś będę płakać Właściwie już sobie w domu popłakałam Nie dość, że GBS mi wyszedł dodatni (dziewczyny, które miały to świństwo - miałyście podawany antybiotyk jeszcze w ciąży?) to jeszcze zwężona miednica a konkretnie (najbardziej) sprzężna zewnętrzna - powinna mieć 20 cm, a ma 17 cm. Prawdopodobnie będę miała cc, ale żeby ją mieć to muszę dotrwać do 39 tc
kasiek- to z Ujastka robią usg- podobnie chyba na Błoniach w ten weekend co dałam wcześniej info :D
cheriniatko: Moja siostra miała wąską miednicę, męczyli ją kilkanaście godzin i w końcu zabrali na cc, bo nie miała szans na sn, ale to było lata temu i inne czasy były.
Właśnie tak to by się zakończyło wg mojego gina, a w 39 tc mogą już zrobić "planowe"...i jeszcze ten gbs
--
w tej sytuacji chyba w ogóle nie ma mowy o sn?
Wyczytałam, ze ten gbs to paciorkowiec ?Od czego on sie pojawia u ciężarnych? Jak go uniknąć?Wcześniej wogóle bym nie pomyślała, że można miec do czynienia z paciorkowcem
Na angielskich stronach piszą, by zakwaszać organizm i jeść czosnek...Jezu sama nie wiem dziś mam chyba najgorszy dzień w tej ciąży Kiedy zamierzasz zacząć brać antybiotyk?
gina1511
1 godzinę temu
Pajacynka mi u mojej gin sami rozpuscili glukoze z cytryna w litrze wody,wiec mysle ze nie powinno byc problemu :))))