Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pajacynka mi u mojej gin sami rozpuscili glukoze z cytryna w litrze wody,wiec mysle ze nie powinno byc problemu :))))
bad.bakter.Streptococcus agalactiae-nie wyhodowanoto moze oznaczac z enie wyhodowano, w sumie paciorkowiec to rodzaj bakterii, ale badnaie nie bylo robione stricte pod kątem GBS?
Nie szkodzi, że nie pod kątem gbs, to nie ma znaczenia, to badanie polega na tym, żeby stwierdzić, jakie w ogóle bakterie są obecne, a nie tylko jedna konkretna. Jak nie ma dziada to nic, tylko się cieszyć.
Ja też
Mój pępek już jest prawie równo z powłokami brzusznymi :D Za to brzuch robi się owłosiony Vsti patrze na Twoj brzuchalek i widze pepek jeszcze nie wyszedl, kurcze czekam na to z nadzieją
może tak być- nie każdej kobiecie wywala pępek :D
O masakra, jakiś pechowy dzień dzisiaj chyba... Coś świat nie chce aby mój Wojtek dzisiaj dotarł do Wrocławia chyba. Zaczynam sie naprawdę mocno martwić. Najpierw rano o 5.30 wypadek -wpadli w poślizg i z prędkością ponad 140km/h uderzyli w bramki przy katowicach -szyba, 2 koła, nadkola do wymiany i kilka wgnieceń w masce. Po 16 wyruszyli dalej do Wrocławia po naprawie i godzine temu złapali gume ... Szukają wulkanizatora po wiochach właśnie, bo na zapasowym jadą, a jeszcze 60km do przejechania mają ...
A ja się zmobilizowałam i mimo bólu ręki i tego cholernego nadgarstka uszyłam dziś kolejny koszyczek i takie zawieszki - domki na ścianę do pokoju Malutkiej co by przestrzeń ożywić :bigsmile i jestem bardzo bardzo zadowolona
wydałam dziś na allegro kupę pieniędzy i czuję się z tym doskonale:)