Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
teraz zacznę zapasy pieluch i chusteczek robić
chciałam jeszcze kupić kubełek do mycia głowy bo w życiu jeszcze nie widziałam tego wynalazku a znajomi sobie chwalą, ale jeszcze się wstrzymałam by nie płacić za przesyłkę.
nie rób zapasów !!! każda położna ci powie, że maluszkowi mogą różne pieluchy pasować lub nie i lepiej nie kupować na początku dużo i dużych paczek. Podobnie z chusteczkami - może się okazać, że na daną markę będzie uczulone i wtedy będziesz musiała wyrzucać i kupować inne.
dokładnie, siedzę całymi dniami i all przeglądam :P A może, ktoraś z was kupowała szlafrok z allegro i coś niedrogiego by poleciła?
ja mam gruby szlafrok w domu, będę rodzić we wrześniu, więc może być trochę chłodniej...
Z tego co zauważyłam w każdej sali znajdzie się jedna mama, która nie pozwoli otworzyć okna, bo jej dziecko zmarznie przy 22 stopniach w pokoju i ubrane w 10 warstw
kasiek a sprawdza ci się ten kubełek przy iwonce czy przy niej już nie korzystacie?
no i gdzie twój brzuch chce zobaczyć jak odpada :)
Ja aż sama się sobie dziwię, że całe 7 m-cy ciąży, jak do tej pory przetrwałam bez żadnych środków anty bólowych, na ból głowy smarowałam się amolem i pomagało :)
no i gdzie twój brzuch chce zobaczyć jak odpada :)
nie to żebym czasem nie pocierpiała, ale da się znieść, wolę nie brać ;