Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no nie mogą nic teraz zrobić bo muszę mieć kanałowe zrobione a pozostałe 4 do wyrwania
Zabieram m. i jedziemy, liczę na dobre same dobre wieści ;) Do wieczorka
tak teraz przez ciąże, z moją vanessą miałam to samo jak byłam w ciąży
Matko... Słyszałam, że zdarza się, że w ciąży się zęby psują bardziej bo dziecko podkrada mamie jakieś cenne składniki
no to po wizycie... Za kolorwo nie jest, szyjka wedlug usg 21 mm, za 2 tyg. kolejna wizyta, jak sie skroci bardziej to znow czeka mnie szpital...
Mam odpoczywac jesc aspargin i w ogole zakaz prac domowych... wole juz to niz szpital...
Kasiek, bo tak mi sie przypomnialo ze rodzilas duze dziecko, wiec pytalam czy kazali Ci rodzic poprzez CC, bo z tego co wiem, to czesty precedens przy cukrzycy niestety.
mi 2 tyg temu ginka mowila ze szyjka OK, a za 2 tyg mam wizyte to bede ja cisnac ile ma cm
no nie mogą nic teraz zrobić bo muszę mieć kanałowe zrobione a pozostałe 4 do wyrwania
A lekarz mówił Ci jaka może być tego przyczyna, bo z tego co pamiętam to twardnień brzuszka nie miałaś?
przyczyna niewydolnosci moze byc genetyczna, moja mama ze mna od 4 miesiaca lezala plackiem bo juz nawet nie bylo na co szwu zakladac bo szyjki w ogole nie miala juz....ale dotrwala ze mna i tydzien przed terminem urodzila. Wiec mam taka nadzieje, ze i ja dotrwam.
Z tego co wiem, w tych czasach rzadko "lecą" zęby ciężarnym właśnie dzięki zbawiennym witaminom.
Katka, to już niestety zależy jakie kto ma zęby. U mnie masakra i żadne witaminy nie pomogą... W poprzedniej ciązy posypały mi się wszystkie- miałam też dwa wyrywane w trakcie ciąży( ze znieczuleniem, oczywiście). Teraz właśnie czekam na wizytę kontrolną i już sie boję...
--
możliwe, zależy od człowieka... ale chyba powinna je poleczyć, czy się mylę?
Mnie też czeka wizyta u dentysty - coś nie mogę się wybrać ;) sam zapach przyprawia mnie o omdlenia :)
Dziewczyny, czy mozna stosowac zniczulenie w ciazy?