Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja napisałam kopać a nie kompać
Dziewczyny dziś wyspana jestem cudownie
Kasiek ale czad te koszulki ,gdzie mozna je zakupic ,ja tez taka chce :))))
A co ma maz na koszulce napisane ,bo niewidze pierwszego wyrazu :)
Kasiek podrzucisz linka do tej stronki z fb ??? bo ja szukam i nic...
Ja to w ogóle jestem fanką, gdy "On taaaaki dużyyyy , a Ona taaak maaała "
dobra dość już o mojej wadze - idę cos robić - pogoda piękna, nie wiem czy nie zrobię pierwszego prania Mateuszkowych ciuszków. A i wczoraj przyszła mi jeszcze jedna koszula do szpitala - mam już 3.....myślicie, żeby kupić jeszcze jedną ??
Hemoglobina - 11,9 g/dl przy normie 12 - 16 g/dl
Hematokryt - 35,8 % przy normie 37 - 47 %
Żelazo 37 qg/dl przy normie 37 - 145 qg/dl
W górnej granicy normy jest cukrzyca 84 mg/dl; normy od 60 do 99 (ale tym chyba nie powinnam się martwić)
Kasiek jacy Wy fajni jesteście!! Taka uśmiechnięta dobrana para :)
Ja po ciąży to mogę biegać po lasach co najwyżej
dziewczyny napiszcie mi proszę, kiedy najwcześniej można wyjechać gdzieś z maluchem ? bo chcielibyśmy z Młodą wyjechać gdzieś pod koniec września, będzie miała prawie 3 miesiące i nie wiem czy to nie za wcześnie ? oczywiście w grę wchodzi europa...
dziewczyny napiszcie mi proszę, kiedy najwcześniej można wyjechać gdzieś z maluchem ? bo chcielibyśmy z Młodą wyjechać gdzieś pod koniec września, będzie miała prawie 3 miesiące i nie wiem czy to nie za wcześnie ? oczywiście w grę wchodzi europa...
To pogoń męża !!
Co Twój lekarz powiedział na taki wynik ?
Kakai ale Ty chyba brałaś Euthyrox jeszcze przed ciążą, tak ? Bo mi wyszła nie tyle niedoczynność co sublikliniczna niedoczynność, czyli z tego co tłumaczył mi lekarz, po prostu w trakcie trwania ciąży za bardzo spadło mi ft4 a podniosło tsh, a wcześniej wszystko było ok, skoro tak szybko lek zadziałał.