Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Vsti mnie bili przez cały czas
Na ktg skurcze na poziomie 80-90, regularnie co 4-5 min. Szyjka 1,5 cm, miękka i rozwarta na 2cm. Przyjęli mnie na patologie i podlaczyli pod fenoterol. Leże tak juz godzinę i telepie mną koszmarnie... Skurcze niestety dalej czuje
Chcialam Cie zapytac o ten planowany wyjazd. Wybieracie sie samochodem?? My chcemy jechac nad jeziora tak w okolicach wrzesnia, ale to jazda 10 godzin w jedna strone. Samolotem nie ma szans, bo to taki dzicz, wiec nawet jak do najblizszego miasta dolecimy, to pozniej trzeba jechac 5 godzin na miejsce. Szukam kogos odwaznego, kto mi powie ze z dwojka dzieciakow, w tym z noworodkiem sie da.
Ja wcale nie uwazam ze taki wyjazd z 2 dzieci to szalenstwo....bo niby czemu ?? A poza tym 3 miesieczne dziecko to juz niemowlak a nie noworodek
kasiek aleś mnie zachęciła do takiego wyjazdu, muszę to z mężem przedyskutować, a Chorwacja od dawna nam się marzy Tylko czy tam we wrześniu nie jest już chłodniej, bo jednak trochę tego słoneczka chciałabym zażyć
jak dla mnie to pogoda w sam raz na wyjazd z dziecmi, bo w lipcu te sr. 30st to za duzo !!!! My chcemy jechac do Dalmacji - tam zawsze cieplej
ale też chciałam park narodowy plitvickie jeziora zobaczyć, podobno bajka ;)
Ale o tym zadecydujemy jak się synuś z brzuszka wydostanie, bo nie wiadomo czy na takich wojażach będzie chciał w ogóle wspólpracowac
Mam pytanie do Mamuś z paciorkowcem na pokładzie (dołączyłam do ich grona) - czy to podanie antybiotyku długo trwa - tj. podłączają do jakiejś kroplówki czy zastrzyk? Bo zastanawiam się, jak to jest z aktywnością podczas pierwszych faz porodu? I czy wobec tego, że muszą podać antybiotyk trzeba się już przy pierwszych skurczach zbierać do szpitala?