Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

nie rodze
dziś mam wizytę wiec prosze trzymajcie kciuki oby jakies postępy były. Tak w ogóle to czuje sie jakby mnie ktoś skopał po kroczu...sorki za dosłowność ale inaczej nie potrafie tego opisać!
Przyznam, że na dzień dzisiejszy najbardziej boję się właśnie tego, jak to będzie w szpitalu wszystko wyglądało, szczególnie, że nigdy w szpitalu nie przebywałam. O konsekwencjach paciorkowca dla dziecka staram się nie myśleć i mam mocne postanowienie nastawiania się tylko pozytywnie
. Przez całą ciążę na myśl o porodzie pocieszałam się, że moja Mama wszystkie trzy przeszła szybko i bezproblemowo, teraz zastanawiam się, czy nie modlić się o długi poród
Zobaczymy, co mi moja lekarka za tydzień zaleci, jak zobaczy wyniki...
Hydra, co do GBS i antybiotyku- to nie chodzi o podanie 4h przed narodzinami dziecka, ale 3-4h przed odejściem wód, jeśli jeszcze dobrze pamiętam.
żeby antybiotyk został podany minimum 4 h przed urodzeniem się dziecka

dobrze, że w dwupaku jesteście, bardzo bardzo się cieszę, co chwila tu zaglądałam, czy nie ma jakiś wieści od Ciebie, buziaki i ściski dla Waszej dwójki 

;
;
;
;
mamy czw. i jak co tydz. co pt. i w ten chyba znów na nowo się zacznie, braz się pojawił......
nie wyrabiam 

Moje malenstwo sobie leniwe dni robi... nie chce kopac czesto. Mama sie leni to corka w brzuchu tez hihi...
Nie powiem, uwielbiam ja czuć - ale mam szczerą nadzieję, ze po drugiej stronie brzucha będzie choć troszkę spokojniwjsza... ona prawie nie śpi!