Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja sie zastanawiam, czy wybrac sie dzis z mezem do tesciow, czy lezec plackiem.....boje sie troszke, bo mnie w aucie wytelepta....
--
wczoraj tu dziewczyna urodziła synka w 33 tc i oprócz tego, ze jest maleńki ( 2100g) to wszystko jest ok;) wisi dzis przy cycu:)))
Mam do was proźbe może któraś z was była w takiej sytuacji jak ja. Jestem w prawie 9 tygodniu ciąży . Od jakiegoś czasu boli mnie pęcherz wczoraj w badaniu moczu okazało się że mam liczne bakterie poszłam do szpitala tam zrobili mi badania . Dzidzia rośnie , serduszko bije i jest wszystko super ale te bakterie są groźne :( zalecili mi posiew moczu wynik będzie w poniedziałek a do tej pory Pani na dole przepisała mi antybiotyk Taromentin jedną tabletke co 8h. Jedną już wzięłam ale boję się bo na ulotce jest napisane żeby unikać w ciąży szczególnie w pireszym trymestrze :( boję się a z drugiej strony chyba wiedzą co mi przepisali a jeszcze pytałam czy na pewno nie zaszkodzi powiedziała mi że nie.--
Dziewczeta spiesze sie podzielic newsem że w mothercare jest wybrzedaz -50% na wiosenne ciuszki, ale nic dokladniej nie wiem, tylko to