Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zdrowa i piękna dziewczynka ! I nie czytaj w internecie, bo się tylko zdenerwujesz, skoro lekarz Cię uspokoił tzn, że wszystko jest dobrze :)

Ma któraś jakieś doświadczenia w związku z małowodziem? U mnie niby jeszcze granica normy, ale widać, że zanikają.
Ja tam bym się cieszyła na Twoim miejscu, bo już powoli zaczynam chcieć urodzić teraz, ciutkę wcześniej 

cały czas "cierpię" na brak apetytu - ale taki totalny - nic mi się nie chce, na nic nie mam ochoty, nie czuję glodu - a jak już coś zjem to [potem mi cały czas leży na żołądku w taki sposób, ze jest mi źle - tzn nie niedobrze w sensie, ze wymiotuje, tylko mi taka gula w przełyku stoi i w zwiazku z tym nadal nie jem....
też się martwię...z tym, że ja mimo wszystko przybieram na wadze...głodu też nie czuję...myślałam, że to może jest spowodowane tym, że chorowałam na zaburzenia odżywiania i po prostu lubiłam uczucie głodu, ssania...więc tłumaczyłam to tym, że nauczyłam się nie odczuwać głodu..ale jeśli piszesz, że i Ty to masz i katka to wiem, że jednak to nie wszystko z powodu dawnej choroby...
Mam wyniki krwi i hmmm mam pytanie... Co to znaczy, jeżeli hematokryt mam za niski ? mam 33% a norma jest od 37%.
Do tego hemoglobinę mam za niską.

Jesli chodzi o moja hemoglobine to przed ciaza byla w gornej granicy normy hehe i oczywiscie spadla ale nadal jest dobrze bo 13,4. Zobaczymy co bedzie dalej...
nikkitaa pewnie żelazo dostaniesz :) nie martw się :)
!
!!!

A najśmieszniejsze jest to, że ja całe życie uwielbiałam jeść! I oczywiście w związku z tym ciagle byłam na diecie albo czegoś sobie odmawiałam. I zawsze sobie myślałam, ze jak bede w ciąży to bede sobie bez wyrzutów sumienia pozwalała na wszystko na co bede miała ochotę - a co! A tu taka niespodzianka...