Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sayuri78: Jestem zaszokowana wagą małego 2700 g. To strasznie dużo
u mnie w 32tc i 1 dniu było 2600g no ale ja cukrzycowa
_kasiek_ mam takie pyt.mimo że jesteś cukrzycowa i zapewne masz dietę, to dziecko może ważyć więcej ? Myślałam, że dzieci matek cukrzycowych są większe w przypadku, gdy cukrzyca nie jest zdiagnozowana...(?)
U nas w nocy, po odstawieniu pompy z fenoterolem, wróciły skurcze. Bolesne niestety i dość regularne wiec zrobiło sie niebezpiecznie... Od razu z powrotem podlaczyli pompę i ktg wiec noc pod kabelkami mamy za sobą. Teraz na ktg na szczęście nic nie wychodzi ale mną znowu telepie na wszystkie strony od tego leku...
U nas w nocy, po odstawieniu pompy z fenoterolem, wróciły skurcze. Bolesne niestety i dość regularne wiec zrobiło sie niebezpiecznie... Od razu z powrotem podlaczyli pompę i ktg wiec noc pod kabelkami mamy za sobą. Teraz na ktg na szczęście nic nie wychodzi ale mną znowu telepie na wszystkie strony od tego leku...
Hydro o pessarze narazie nie ma mowy. Lekarka powiedziała, ze nie ma co go przy skurczach zakładać bo one i tak znowu go wypra i spadnie a dodatkowe gmeranie w szyjce które może ja jeszcze pobudzić do dalszego skracania...
justa to jest nadzieja:D pewnie lada dzien urodzisz!