Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak lezenia pod dostatkiem to szlag trafia, ze sie nic nie robi :P
chociaz tez nie a reguly, ze po sciagnieciu szwu akcja sie rozrusza, co?
od którego tc leżysz?
Ja sie teraz Takich historii jak Twoja trzymam i podnoszą mnie na duchu:)
Niestety nie udało mi się uzyskać zwolnienia z pracy, chociaż na jakiś czas. Lekarka uznała, że na bolący kręgosłup powinnam stale brać paracetamol (), czego robic nie zamierzam i stosować termofor z gorącą wodą.
A ja mam pytanie z innej beczki. Czy na początku ciąży któraś z was miała problem z kością ogonową. Nic w nią nie zrobiłam, a siedzieć już nie mogę taki ból
A ja mam pytanie z innej beczki. Czy na początku ciąży któraś z was miała problem z kością ogonową. Nic w nią nie zrobiłam, a siedzieć już nie mogę taki ból
Czy na początku ciąży któraś z was miała problem z kością ogonową. Nic w nią nie zrobiłam, a siedzieć już nie mogę taki ból
Dziwie sie z tym zwolnieniem:/ mi lekarz chciala juz dac w 12 tc teraz tez sie pytalana wizycie.
Mialam to samo tzn bol na dolnym odcinku kregoslupa w okolocy ledzwiowo-krzyzowej.
Polly, o to nie zapytalam, ale chyba takie odchodzenia czopa nie swiadczy o rychlym porodzie, bo nam jeszcze troche czasu zostalo, a lekarz nie przejal sie tym zupelnie.
Witam
Poprosze o dopisanie do listy :) termin na 2/01/2013 :)))
wiec chyba pierwsza jestem na liscie na nowy rok :)
Dzidzius ma sie dobrze serduszko bije , z om ma 6 tygodni i 5 dni ,i usg identyczny termin :)
Ja się witam i trochę ponarzekam, czuje się jak wielorybica wagi super ciężkiej :(
doszły moje papierki lakmusowe i sprawdzialm i faktycznie to nie wody