Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny mam problem...Strasznie mnie piecze cewka przy oddawaniu moczu.Wzielam lactovaginal i zurawine,myslicie,ze pomoze czy powinnam zglosic sie do gina zeby to sprawdzil?
cheriniatko
ja rowniez wyladowalam w szpitalu naszcuescue tylko do jutra w domu zlapal mnie okropny bol brzucha maz niew mogl na mnie patrzec zgieta bylam w pol lekarz na ip w zasadzie nic nie stwierdzul dlatego zostaje na noc mysle ze to zolodek albo jelita jakasd kolka powoli przechodzi maly wazy 620 g o 200 g wiecej niz 2 tyg temu
Peppermill
edzia tak mam nospe i magnez. Z malym wszystko ok wariuje jak zawsze hehe szyjka taka jak 2 tygodnie temu 32mm zamknieta twarda
Dziewczęta, proszę nie popadajcie w paranoję z tymi sączącymi się wodami. Nie nakręcajcie się każdą mokrą plamką na bieliźnie. Jesli dochodzi do uszkodzenia worka płodowego i wody zaczynają się sączyć, to najczęściej jest to połączone z innymi objawami, plamieniami, skurczami, bólami brzucha. W ciąży nadmierna wydzielina, wodniste upławy albo prozaiczne nietrzymanie moczu są przecież b. częste i nie ma sensu się nakręcać.
U mnie w KRK nie ma za bardzo czym oddychać. Już 25 w cieniu, a miało być tylko 20 ehhh, zaraz wybieram się na Błonia na targi, zobaczymy z czego będę mogła skorzystać, czy tylko z wykładów czy ze szkoły rodzenia też :D
Czy tylko ja tak mam?Dodam,ze siarę zauważyłam już w 20tc.
ja rowniez wyladowalam w szpitalu naszcuescue tylko do jutra w domu zlapal mnie okropny bol brzucha maz niew mogl na mnie patrzec zgieta bylam w pol lekarz na ip w zasadzie nic nie stwierdzul dlatego zostaje na noc mysle ze to zolodek albo jelita jakasd kolka powoli przechodzi maly wazy 620 g o 200 g wiecej niz 2 tyg temu
--
dzien dobry weekedowo i SLONECZNIE!!!! nareszcie
cobraczku niekoniecznie, choc oczywiscie moze byc tak. To tak jak z badaniem, badasz 3 krotnie w odstepach 3 dniowych ale wynik negatywny nie da 100% pewnosci, ze dziecko nie jest zarobaczone. Starzy pediatrzy chyba słusznie mówia, ze dziecko trzeba raz na jakis czas odrobaczac. Moje dostaja zentel raz do roku, nawet nie bawie sie w badanie mimo, ze mogłabym to zrobic sama bo mam cały zestaw do flotacji i sedymentacji.