Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
z mila checia zabralabym moje lozko z domu rodzinnego do meza...

cobraczku zalezy co dajesz bo jesli pyrantelum to po pierwsze trzeba to powtarzac po mniej wiecej 2 tygodniach bo lek ten niedziała na oocysty a mniej wiecej okres rozwoju wiekszosci endopsozytów to 10-14 dni, ale jesli zentel to jego podaje sie jednorazowo, chyba, ze masz doczynienia z tasiemcem uzbrojonym to jest koniecznosc powtórzenia. Sorry ze sie tak wtracam, ale akurat parazytologia jest mi bliska :) i badanie szczególnie kału naprawde nie da potwoierdzenia w 100% ztn jesli wyjda oocysty to wiadomo, ze jest ale jesli nie to pewnosci nie ma

chyba przez ten mój chód- zamiast kołyski ma jazdę terenową
. Wracałam już autobusem- zimno się zrobiło, posiedziałam wcześniej na karmieniu piersią jeszcze.
.
Justa gratulacje 

Jeszcze tylko muszę gdzieniegdzie domalować, jest prześliczne i taka jestem dumna z mojego M. że tak się skubany zawziął i je zrobił
Całe łóżeczko kosztowało nas 20 zł, czyli pomalowanie go specyfikiem plus wkręty, materiał mieliśmy ze starej szopy ojca naszego kolegi, plus deski z naszej budowy ;) Ja z kolei zrobiłam makatkę na ścianę do kompletu z wiszącymi domkami, muszę tylko jeszcze obmyślić jak to "przytwierdzić" do ściany. Chciałam dziś poprać pieluchy i część ciuszków, nawet sobie naszykowałam, ale się zorientowałam w ostatniej chwili, że nie mam jeszcze dzidziusiowego proszku, gdzie ja mam głowę 

sliwson patologia pokój 313 a ty?

Hydro, naciesz sie tym podium poki mozesz, bo pierwszego miejsca chyba nie doczekasz, co?

Lepiej nie za dużo, bo zatrzymuje wodę organizmie co jest uciążliwe zwłaszcza gdy brzuch robi się coraz większy ;)

Sliwson, przeszkolę Cię też sobie mierze. Da się przyzwyczaić, będzie dobrze.