Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziś jest ok. Na ktg nie zapisały się skurcze więc odstawienie pompy się chyba udało:) Podpytam dziś lekarzy czy jest jakaś szansa, że mnie wypiszą na dniach...
Jak to jest z soleniem np pomidorów, ogórków itd. można solić dużo, umiarkowanie czy lepiej w ogóle?
według mnie jeśli są wskazania do pomiaru i jeśli masz być w szpitalu to oni powinni ten cukier kontrolować... to niech chociaż receptę na paski Ci dadzą, bo glukometry są dość tanie, ale paski bez recepty coś koło 100 zł chyba... Położna przyszła i zasugerowała mi kupno własnego glukometru bo (cytuję)
według mnie jeśli są wskazania do pomiaru i jeśli masz być w szpitalu to oni powinni ten cukier kontrolować... to niech chociaż receptę na paski Ci dadzą, bo glukometry są dość tanie, ale paski bez recepty coś koło 100 zł chyba...
Sliwson a Ty bierzesz jakies sterydy dla maluszka oprocz fenoterolu?
Sterydy dla maluszka dostałam w 28tc (celeston na rozwój płucek). Ten lek podaje się w 2 zastrzykach i tyle. Wątpię, żeby zaburzył wynik glukozy po 4 tyg... Poza tym lekarze o tym wiedzą bo przecież podawali mi go w tym szpitalu.
To tak, jak ja z tym, że ja leże tak z 3/5 i 2/5 siedzę, bo mi biodra nie dają leżeć non stop... d zezlego tygodnia leze i pachne, ciekawe czy przystopowalo to skracanie czy nie...
To ile zabrakło ci do skończonego 37tc?
Ja się co prawda na tym nie znam, ale gdzieś tu czytałam, że fenoterol zawsze odstawia się w 36tc.
Dziewczyny, czy słyszałyście jakieś opinie o żelu położniczym ułatwiającym poród? U nas w szkole rodzenia dziewczyny ostro go zamawiają. Położna go wychwala, no ale ona go też sprzedaje więc widzę w tym jej interes... A ja nie wiem co o tym myśleć i czy też zamawiać...?!
Mam takie nietypowe pytanko a mianowicie. Od jakiegoś czasu mam twardnienia brzuszka -
Brzuch twardnieje mi 3-4 razy dziennie . Szczególnie od południa po kilku godzinach siedzenia. Mam nadzieję że tkie skurcze nie są groźne , idę w środę do gin i sie dopytam