Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. Ja tyko wtrąciłam, że nie ma się czym martwić.
. Od dzisiaj jestem na L4
i już komodę w sypialni posprzątałam. W środę - wakacje, a potem remont. Aktualnie mam w chałpie rozpiździel, bo piony mi wymieniają z kanalizacji i wody, tzn. w całym bloku wymieniają.
[/url

no i wogóle czułam się po raz pierwszy jak "baba w ciąży"
ciężka, spuchnieta i ledwo chodząca... dzisiajw domku juz wszystko OK. Do tego jeszcze ciśnieniowo pogoda w weekend była "ciekawa" wiec moze to razem wszystko do kupy i dało taki efekt... No cóż, trzeba zacząć sie, przyzwyczajać 

A chyba najbardziej lubię w tym łóżeczku to, że materiał był ze starej szopy plus parę desek z budowy, chyba już to pisałam..nie pamiętam 

nie wymagam od niego od razu takich rzeczy ale moglby kilka rzeczy w domu ponaprawiac albo chociaz chwycic za walek i farby, ktore od miesiaca czekaja zeby sie na scianach znalezc :)))

szukam fajnych sprzedawcow na allegro.
Powoli sobie kompletuj, na pewno zdążysz, chociaż uważam, że akurat na allegro lepiej zamówić raz, bo wtedy zaoszczędzisz na wysyłce ;)Zabrałam się wreszcie za uporządkowanie rzeczy dla Młodego i porządek jest

moglby kilka rzeczy w domu ponaprawiac albo chociaz chwycic za walek i farby, ktore od miesiaca czekaja zeby sie na scianach znalezc :)))
, bo nie widzi sensu by odświeżać cały pokój...wszystko mi opadło, i zrozum faceta
Wkurzyłam się i powiedziałam, ze sama pomaluję, tak się zdenerwowałam, że jedząc pierogi u jego rodziców puściły mi nerwy i posoliłam je własnymi łzami 

Jak to zobaczył, to się zreflektował i powiedział, że całą chatę pomaluje 

wczoraj wykłócał się ze mną, że wystarczy tylko jedną ścianę w pokoiku Małej pomalować , bo nie widzi sensu by odświeżać cały pokój...

a ze jak sie pomaluje sciany to zadrapania beda sie rzucac w oczy.

Hahahahahha Nieprawdopodobne są punkty widzenia mężczyzn !!!

Bylam troche zdziwiona bo ostatnio u Katki zrobili to badanie jakos w 20 tc. Jak jest u Was?

a nikt nie ma kontaktu z nadzieja?:(
psycho_patka: a ze jak sie pomaluje sciany to zadrapania beda sie rzucac w oczy.Hahahahahha Nieprawdopodobne są punkty widzenia mężczyzn !!!
--
Katka i tak jest, skurcze są gdy się chodzi albo wstaje, ja tak miałam, uspokajały się tylko gdy leżałam i raz jeszcze powtarzam, że wszystko było ok. Kurde przecież macica to mięsień, ona pracuje, bo ma pracować, do tego została przygotowana ewolucyjnie, a Wy liczycie każdy jej skurcz...
Dopóki lekarz nie widzi problemu, nie stwarzajmy ich sobie ;) jest dobrze, ma być lepiej 

Wyżej wymienionego sprzedawcę z all również polecam :) Zamówiłam szlafrok i jeszcze jedną koszulę do szpitala + zamówienie w aptece złożone... Z zakupami jesteśmy przy samej końcówce :D 
penny nigdzie nie widziałam ładniejszego łóżeczka- super!
dziękuję, naprawdę mi miło, przekażę to M. to pęknie
No Kuleczka czas leci :) dobrze, że można robić zakupy przez internet :) Ciekawe co u Sliwson..

Oczywiście nie znam szczegółów bo nikt tu nikogo nie informuje tylko przynoszą więcej leków... :-///
Nie wiem, jak u Ciebie w szpitalu, ale u mnie po dwóch dniach uporczywych pytań z mojej strony (z serii po co, na co i dlaczego?) ekipa się przyzwyczaiła, że żądam informacji na bieżąco
i już nie musiałam dopytywać
Ale wkurzające to jest, bo tak przecież powinno być bez dopraszania się.
Nie dociera do mnie
Z drugiej strony, jak mnie wyprzedzisz, to mam nadzieję dasz znać, jak to z tym antybiotykiem na GBS dokładnie było 
Ale też nie czuję jakoś, że coś ma się ruszyć - zobaczymy, co będzie po środowej wizycie. Nie śpieszy mi się, bo ciuszki jeszcze niewyprasowane i dom nie ogarnięty...

Dziewczyny powiedzcie mi, bo już sama nie wiem co zrobić. Jutro rano mam badanie glukozy, czy dziś mogę zjeść małego batonika? Ma to jakieś znaczenie i wpływ na wynik? Mam taką ochotę, że zaraz oszaleję jak go nie zjem :D
Dziewczyny powiedzcie mi, bo już sama nie wiem co zrobić. Jutro rano mam badanie glukozy, czy dziś mogę zjeść małego batonika? Ma to jakieś znaczenie i wpływ na wynik? Mam taką ochotę, że zaraz oszaleję jak go nie zjem :D
. Mówiła, że kolację mogę normalnie jeść.
[/url
Ale prawdę mówiąc szyjkę miałam dwa tyg. temu ok. 3 cm i - o ile mi wiadomo - bez rozwarcia, więc nie jestem do końca przekonana, że to tak szybko będzie