Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
szukam fajnych sprzedawcow na allegro.
Zabrałam się wreszcie za uporządkowanie rzeczy dla Młodego i porządek jest
moglby kilka rzeczy w domu ponaprawiac albo chociaz chwycic za walek i farby, ktore od miesiaca czekaja zeby sie na scianach znalezc :)))
wczoraj wykłócał się ze mną, że wystarczy tylko jedną ścianę w pokoiku Małej pomalować , bo nie widzi sensu by odświeżać cały pokój...
a ze jak sie pomaluje sciany to zadrapania beda sie rzucac w oczy.
Bylam troche zdziwiona bo ostatnio u Katki zrobili to badanie jakos w 20 tc. Jak jest u Was?
a nikt nie ma kontaktu z nadzieja?:(
psycho_patka: a ze jak sie pomaluje sciany to zadrapania beda sie rzucac w oczy.
Hahahahahha Nieprawdopodobne są punkty widzenia mężczyzn !!!
--
Katka i tak jest, skurcze są gdy się chodzi albo wstaje, ja tak miałam, uspokajały się tylko gdy leżałam i raz jeszcze powtarzam, że wszystko było ok. Kurde przecież macica to mięsień, ona pracuje, bo ma pracować, do tego została przygotowana ewolucyjnie, a Wy liczycie każdy jej skurcz...
penny nigdzie nie widziałam ładniejszego łóżeczka- super!
Oczywiście nie znam szczegółów bo nikt tu nikogo nie informuje tylko przynoszą więcej leków... :-///
Dziewczyny powiedzcie mi, bo już sama nie wiem co zrobić. Jutro rano mam badanie glukozy, czy dziś mogę zjeść małego batonika? Ma to jakieś znaczenie i wpływ na wynik? Mam taką ochotę, że zaraz oszaleję jak go nie zjem :D
Dziewczyny powiedzcie mi, bo już sama nie wiem co zrobić. Jutro rano mam badanie glukozy, czy dziś mogę zjeść małego batonika? Ma to jakieś znaczenie i wpływ na wynik? Mam taką ochotę, że zaraz oszaleję jak go nie zjem :D